Index Vakbarát Hírportál

Egy TikTok-celeb azzal büszkélkedik, hogyan rontotta meg a Stranger Things 16 éves sztárját

2021. július 17., szombat 05:51 | aznap frissítve

Hunter Ecimovic egy pillanatig sem tagadta, hogy kapcsolata volt a színésznővel, sőt. Azért sem hajlandó bocsánatot kérni, hogy barátaival az oldalán kiteregette kettejük kényes szexuális életét. Millie Bobby Brown csapata megkezdte az intézkedést.

Meglehetősen rémisztő dologról számolt be egy Hunter Ecimovic nevű közösségimédia-sztár. A TikTokon csak Hunter Echoként ismert 21 éves férfi hétfőn indított élő adást az Instagramon, ahol reagálni kívánt azokra a fotókra, amik róla és a Stranger Things sztárjáról, Millie Bobby Brownról keringenek a neten. Elmondása szerint 8 hónapig élt az akkor 16 éves színésznő házában, és büszkén emlékszik vissza arra, hogy rontotta meg őt.

Ecimovic a groomed kifejezést használja, ami az angol szlengből lefordítva annyit tesz, mint

bizalmi kapcsolatot kiépíteni egy jellemzően kiskorú személlyel, hogy az illetőt a befolyásoló fél később kihasználja, manipulálja és/vagy bántalmazza.

A férfi 20 évesen jött össze a 16 éves gyereksztárral, akit a saját szavaival élve is kihasznált. Ez a kifejezés már önmagában kellemetlen érzést kelt, a hétfői élőzés során azonban ennél sokkal keményebb dolgok is elhangzottak. Ecimovic két barátjával jelentkezett be, akik csodás partnerként szolgáltak számára abban, hogy a lehető leglekezelőbb és legbántóbb stílusban ócsárolják a Stranger Things színésznőjét. A mellette ülő nő azt magyarázta a nézőknek, hogy Millie

Őrülten szerelmes volt, sosem szállt le róla (Hunter Ecimovicről – a szerk.), a farkán ült 0-24-ben. Nem az ő hibája, még ő mondta, hogy ez a szuka bolond

– hangzott el, mire az említett férfi tapsolni kezdett, az együttlét hangjait imitálva.

Később a kommentelők jelezték, hogy gyerekről beszélnek, mire hozzátették, hogy igen,

aki pontosan tudja, hogy kell farkat szopni.

Ezután arról diskuráltak hasonló stílusban, hogy Ecimovic és a 16 éves színésznő időnként kávéval tisztították ki a hátsó bejáratukat, hogy később könnyebben menjen nekik az anális szex. A férfi elmondása szerint rendszeresek voltak náluk ezek a rituálék. Miután többen azzal fenyegették, hogy lecsukatják, amiért 20 évesen megrontott egy 16 évest, foghegyről odavetette, hogy soha nem fog bocsánatot kérni, hiszen amit tett, teljesen legális, és a színésznő szülei is pontosan tudták, mi zajlott köztük az alatt a 8 hónap alatt, amíg együtt laktak. Hozzá kell tenni egyébként, hogy Ecimovic otthonában 18 év a beleegyezési korhatár, ez a legális rész nem feltétlen igaz.

Millie Bobby Brown egyelőre nem reagált a mocskolódásra, a csapata azonban igen.

Mr. Ecimovic közösségi médiában tett megállapításai nemcsak őszintétlenek, de felelőtlenek, bántóak és gyűlöletkeltőek is. Ahelyett, hogy az interneten folytatnánk vele nyílt diskurzust, megtettük a lépéseket annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra felhagyjon ezzel a magatartással

– szemlézte a színésznőt képviselő csapat közleményét a Daily Beast.

A Stranger Things sztárja egyébként jelenleg Bon Jovi fiával, a 19 éves Jacob Hurley Bongiovival jár. Bár ők ketten Instagramon viccből csak legjobb barátokként hivatkoznak egymásra, a róluk készült lesifotók esetében már tisztán látszik, hogy szerelmi szál húzódik közöttük.

(Borítókép: Millie Bobby Brown a 2017-es MTV Video Music Awards díjátadóján. Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary)

Rovatok