Index Vakbarát Hírportál

Lupa-kör Gerendai Károllyal – 1. rész

2021. július 18., vasárnap 19:37

Gerendai Károllyal golfkocsiba huppantunk, és egy igazi bennfentes kört mentünk a Lupa-tó körül. Bemutatjuk az ország legmenőbb strandját, tavát, horgászterepét, wakeboardpályáját, biciklis pihenőhelyét, gasztrostrandját, vízi élményparkját – mindent, amit eddig még nem látott.

A szlogen – Budapest tengerpartja – évek óta közkincs. A Budakalászon található tóra legtöbben csak egy strandként gondolnak, és így is használják, amikor nincs lehetőség a Balatonra vagy a horvát tengerpartra utazni. Az elmúlt három év fejlesztéseinek eredménye, hogy ennél jóval komplexebb élményekkel vár bennünket a Lupa Beach.

Megkértük Gerendai Károlyt, vezessen minket körbe, és mutassa meg a Lupa olyan rejtett részeit is, amelyeket kevesen ismernek. Behuppantunk mellé egy golfkocsiba, és annyi történettel és élménnyel gazdagodtunk, amennyit nem is lehet egy videóban összefoglalni.

Katt a videóra! Nézze meg a Lupa-kör Gerendai Károllyal első részét! A minisorozat három részben mindent elmesél, amire kíváncsi: Kádár elvtárstól a régió legmenőbb wakeboardpályáján és naplementés beach clubokon át a strandsportpályákig és a tízkilós pontyokig.

Lupa-kör Gerendai Károllyal 1.rész

Az első részben Gerendai Károly elmeséli:

Az ország legtisztább tava a Lupa, elképesztően jó minőségű vízben lehet itt strandolni. Az ÁNTSZ folyamatosan méri a vizek adatait, és ez alapján a Magyarországon használt nyílt vizek közül a Lupa-tó a legtisztább

– mondja büszkén Gerendai Károly.

A következő két rész erről szól:

Nézze meg videónkat a cikkben, és tartson velünk, illetve Gerendai Károllyal a következő két epizódban is!

Ez a szerkesztőségi tartalom a Lupa Strand Kft. támogatásával jött létre.

Rovatok