Index Vakbarát Hírportál

Videón látható Mihalik Enikő szüléstörténete

2021. július 25., vasárnap 17:26

Mihalik Enikő kisbabája péntek hajnalban született, bár egy Instagram-poszt miatt már sokan sejtették, hogy a kicsi megérkezett. A szupermodell aztán néhány nappal később szintén a képmegosztót használta a nagy bejelentésre, melyben bemutatta Eva Rose Koranyi nevű lányát.

Napjainkban nagy divat szüléstervet írni, és a szüléstörténeteket is szívesen hallgatják, illetve mesélik el az anyukák. Mihalik Enikő napokon át vlogolt, miközben úgy érezte, közel a nagy pillanat. A felvételeken jól látszik, hogy a modell kemény időket élt át, és bár érzéstelenítő nélkül szeretett volna szülni, miután több napon át küzdött fájásokkal, végül úgy döntött, mégiscsak jól jön majd az epidurális fájdalomcsillapító.

A modell úgy vélte, fantomfájások kínozzák, párja azonban úgy döntött, a legjobb az lesz, ha elindulnak a kórházba. Mihalik ugyan nem volt biztos abban, hogy ez jó ötlet, férje már izgult az ő és a baba egészségéért is.

Nem kellett megkérnünk, hogy beindítsák a szülést, hogy a fájdalmaimnak véget vessenek, egyből áttoltak a szülőszobába

– mondta vlogjában a modell.

Mihalik végül nem bánta meg, hogy tervei ellenére kérte az érzéstelenítést, bár hozzátette, hogy a négy napon át tartó bizonytalanságra és fájdalomra senki sem készítette fel, hiába végzett alapos felkészülést, és fogadott dúlát. 

Rovatok