Index Vakbarát Hírportál

30 évvel fiatalabb nő lehet Palik László párja

2021. július 27., kedd 09:17

Cservenák Alexandra az Exatlon második évadában tűnt fel – úgy hírlik, most ő Palik László barátnője.

Június elején bombaként robbant a hír: Marsi Anikó és Palik László 16 év házasság után külön utakon folytatják. Bár eleinte arról szóltak a hírek, hogy válóper nem lesz, azóta már beadták a szükséges papírokat. Ez nem is meglepő, hiszen úgy tűnik, mindketten új párra találtak.

Marsi Anikó Szulák Andrea exférjével jött össze, amit az énekesnő nem hagyott szó nélkül.

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm

– írta Instagram-posztjában Szulák Andrea, aki az „aranyásó” címkét is odabiggyesztette az azóta már törölt bejegyzés mellé. Mindezt Gábor sem hagyta szó nélkül. Ő így fogalmazott:

Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok… én mindig azt kívánom neki, legyen boldog

Palik László sem volt sokáig egyedül. Egy ideje arról szólnak a hírek, hogy az Exatlon egyik korábbi szereplője mellett találta meg a boldogságot, a Blikk információi szerint pedig már az illető személyére is fény derült: a műsorvezető barátnője a nála 30 évvel fiatalabb Cservenák Alexandra lehet, aki a sportreality második évadában tűnt fel személyi edzőként.

Bár időnként úgy tűnt, mintha másként tekintenének egymásra, akkor még a nagy nyilvánosság és a kollégák is úgy tudták, Palik László boldog házasságban él. Persze, azóta kiderült, hogy ez nem igaz, és ugyan a Marsi Anikóval való szakítása csak alig néhány hete derült ki, a házasságuk már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy a műsorvezető kereste a boldogságot

– mondta a lapnak egy korábbi stábtag.

Egy másik ismerős arról számolt be, hogy a pár számára utóbbi időben nehéz összehozni a találkozókat, Alexandra ugyanis néhány napja Gyulán táboroztat gyerekeket, egyébként pedig Szegeden él. Oda köti a munkája és beteg testvére. A műsorvezető a szünidő alatt fiaival igyekszik sok közös programot szervezni, és az újonnan induló szezon miatt is lesz dolga bőven az Exatlon előkészületeivel.

Rovatok