Index Vakbarát Hírportál

Wayne Rooney úgy berúgott, hogy három nővel ment szobára, de elaludt

2021. július 27., kedd 16:53

Igencsak kínos szituációba keveredett a korábbi angol válogatott legenda, a 35 éves ex-Manchester United-sztár, Wayne Rooney. Ha hinni lehet a híreknek, három fiatal nővel bújt ágyba, pontosabban csak próbált ágyba bújni, mert túl részeg volt a légyotthoz – írja a The Sun.

A csatár 2004 és 2017 között erősítette a Vörös Ördögöket, később pedig a Derby Country menedzsere lett. Magánélete folyamatosan szolgáltat témát a brit sajtónak, ekkora botrány azonban már rég robbant ki körülötte.

A szigetországi sajtó cikkei szerint három 21 éves hölggyel keveredett össze egy bárban, egy manchesteri barátságos meccs után, majd nem kevés alkohol elfogyasztása után egy helyi szálloda felé vették az irányt. 

A 2008 óta házas, négygyermekes Rooney tagadja, hogy bármi is történt volna a hotelben, állítása szerint ülve elaludt egy fotelben. Az estéről videók és fotók is készültek, a képeken a fiatal nők pózolnak az elalélt focista mellett. A tréner kitart az igaza mellett, és személyiségi jogai megsértése miatt feljelentést tesz. Azt állítja, a nők kihasználták, hogy magatehetetlen volt, és így akarták megalázni. A rendőrség vizsgálja, történt-e zsarolási kísérlet.

Bár a történetben még sok a kérdőjel, az biztos, hogy Rooney nagyon részeg volt. A szálloda előtt egy drukker összefutott vele az utcán, és levideózta a tántorgó trénert, aki láthatóan azt sem tudta, hol van, mögötte pedig felbukkantak a később fotókat készítő nők is.

Rovatok