Index Vakbarát Hírportál

Videón, ahogy a profi kosaras Drummond megmenti a fiát

2021. augusztus 15., vasárnap 06:50

Habozás nélkül a medencébe vetette magát Andre Drummond, miután kétéves fia a vízbe pottyant.

A Philadelphia 76ers NBA-játékosa, Andre Drummond a minap hősies tettet vitt véghez. A kosaras a saját gyermeke életét mentette meg, aki egy óvatlan pillanatban a medencébe esett. A drámai jelenetről biztonsági kamerás felvétel is készült, amit a sportoló meg is osztott a közösségi oldalán – írja a TMZ.

Nem minden hős visel köpenyt 

– kommentálta a videót Drummond, hangsúlyozva, hogy a szülők legrosszabb rémálma látható a felvételen, ám hozzátette azt is, hogy a fia és ők legyőzhetetlenek. A sportoló aláhúzta: senki sem sérült meg a balesetben.

A kétéves Deon (aki 2019. február 21-én született) a családja körében ücsörgött a medence szélén, amikor egyszer csak hirtelen a vízbe pottyant. A történtekkel szinte egy időben a 2,08 méter magas, 127 kilogrammos profi kosárlabdázó úgy, ahogy volt, ruhástól a vízbe vetette magát, és néhány pillanat leforgása alatt a magasba emelte Deont. 

„Deon, ilyet ne csinálj többé, ne tedd ezt” – mondta a gyermeknek az egyik felnőtt, miután átvették őt az apjától. Szerencsére az ijedtség volt nagyobb: miután apja kiadta a gyermeket a medencéből, kissé megnyugodva konstatálták, hogy Deon mosolyog.

A kétszeres All Star-válogatott hőstettéről készült felvétel végigsöpört a neten. Andre Drummond egyébként a hónap elején írt alá a Philadelphia 76ershez, korábban a Detroit Pistons, a Cleveland Cavaliers és a Los Angeles Lakers játékosa volt – írja a People

(Borítókép: Andre Drummond és a fia. Fotó: Getty Images)

Rovatok