Index Vakbarát Hírportál

Koncertre készül az Apostol, megvan az időpont

2021. augusztus 15., vasárnap 20:07

Immár másfél éve várat magára az Apostol együttes fennállásának fél évszázados jubileumi koncertje, mindez azonban nem veszi el a zenekar tagjainak kedvét. Erről az együttes frontembere, Meződi József beszélt nemrég a Zenebutik Csatorna Sztárcsevej című műsorában – írja a Ripost

Meződi József még 1973-ban csatlakozott a formációhoz, így nem számít alapítótagnak. Az alapítók közül Németh Zoltán az egyedüli zenész, aki még tagja az együttesnek.

Bevallom, még most is várakozó állásponton vagyunk, mert már nem merek semmit elkiabálni. A nagykoncert eddig háromszor lett elhalasztva, és javarészt az utolsó pillanatban kellett lemondanunk. De ha minden jól megy, akkor október 24-én végre megtarthatjuk

– árulta el a műsorban az énekes.

A koncert pontos dátumáról egyébként már februárban értesülhettek a rajongók a zenekar közösségi oldalán.

Meződi József úgy látja: mozgalmas ötven év van az együttes mögött, ugyanis sikerült bejárniuk Európát, és Amerikában is felléphettek, méghozzá három alkalommal. Szerinte jó tempójának oka, hogy felesége megállás nélkül különféle tornamutatványokat végeztet vele, valamint egy héten kétszer gyógytornász is jár hozzá.

A frontember a pandémia alatt is igyekezett lekötni magát, ételfutárként még felesége vendéglátóegységének is besegített.

Rovatok