Index Vakbarát Hírportál

Lupa-kör Gerendai Károllyal – 3. rész

2021. augusztus 15., vasárnap 09:45

Gerendai Károllyal golfkocsiba huppantunk, és egy igazi bennfentes kört mentünk a Lupa-tó körül. A 3. részben bemutatjuk a Lupa vendéglátó és sportlétesítményeit.

A szlogen – Budapest tengerpartja – évek óta közkincs. A Budakalászon található tóra legtöbben csak egy strandként gondolnak, és így is használják, amikor nincs lehetőség a Balatonra vagy a horvát tengerpartra utazni. Az elmúlt három év fejlesztései miatt ennél jóval több élménnyel vár már bennünket a Lupa Beach.

Megkértük Gerendai Károlyt, vezessen minket körbe, és mutassa meg a Lupa olyan rejtett részeit is, amelyeket kevesen ismernek.

Katt a videóra! Nézze meg a harmadik részt! A minisorozat mindent elmesél, amire kíváncsi: Kádár elvtárstól a régió legmenőbb wakeboardpályáján és naplementés beach clubokon át a strandsportpályákig és a tízkilós pontyokig. Ha lemaradt az első két epizódról, alább azokat is pótolhatja.

Lupa-kör Gerendai Károllyal 3.rész

harmadik részben Gerendai Károly elmondja:

Ha lemaradt az első két epizódról, itt pótolhatja.

Az első részben Gerendai Károly elmeséli:

Lupa-kör Gerendai Károllyal 1.rész

Az ország legtisztább tava a Lupa, elképesztően jó minőségű vízben lehet itt strandolni. Az ÁNTSZ folyamatosan méri a vizek adatait, és ez alapján a Magyarországon használt nyílt vizek közül a Lupa-tó a legtisztább

– mondja büszkén Gerendai Károly.

A második részben Gerendai Károly elmeséli:

Lupa-kör Gerendai Károllyal 2.rész

Ez Közép-Európában a legnagyobb és legkomolyabb wakeboardcentrum, de még Európában is a top 5-ben van benne

– mondja Gerendai Károly.

Ez a szerkesztőségi tartalom a Lupa Strand Kft. támogatásával jött létre.

Rovatok