Index Vakbarát Hírportál

Hiába várta a közönség, ByeAlex nem állt színpadra Bánkon

2021. augusztus 22., vasárnap 12:37

Augusztus 21-én a Bánki-tónál lépett volna fel ByeAlex és a zenekara, az énekes azonban a nem megfelelő technikai körülményekre hivatkozva nem tartotta meg a koncertjét.

Nagy csalódás érte szombat este a közönséget Bánkon. A programtábla szerint 19 órától ByeAlex és a Slepp koncertjét láthatták volna a vízi színpadon, ám az énekes végül nem tartotta meg a kiírt bulit. Hogy miért maradt el a fellépés, azt később a következőkkel indokolta a közösségi oldalán:

Kedves bánki közönségünk! Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos a technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz! Reméljük, valamikor pótolhatunk, mert nagyon vártuk! Alex meg a Slepp

A történtekre a szervezők szintén a Facebookon reagáltak. Sajnálatukat fejezték ki azoknak, akik hiába várták ByeAlexet. Azt írták, az utolsó pillanatig próbáltak eleget tenni az előadó kéréseinek, de minden igyekezetük hiábavaló volt.

„Kedves Vendégeink, őszintén sajnáljuk, hogy az aug. 21-i ByeAlex-koncert elmaradt. Az előadóval kötött szerződés szerinti feltételek közül (ezek a fellépés körülményeire vonatkoztak) sajnos volt néhány, amelyet objektív okok miatt nem tudtunk teljesíteni. A bánki színpad – bár különleges és varázslatos – nem átalakítható.

Mi, a szervezők hiába próbáltunk az utolsó pillanatig eleget tenni az előadó kéréseinek, sem az igyekezetünk, sem az összegyűlt kb. 2000 néző várakozása és szeretete nem volt elég ahhoz, hogy a koncertet megtartsa.

Számos neves együttes, színházi társulat és előadóművész számára tudott Bánk – és reméljük, hogy a jövőben is tud majd – megfelelő körülményeket teremteni színvonalas műsor megtartásához. Azt ígérjük, hogy tanulunk az esetből, és még az eddiginél is körültekintőbben fogjuk szervezni a Bánki Nyár programjait.”

A Bánki-tónál egész nyáron zajlanak a koncertek. Korábban többek közt a Neoton Família Sztárjai és a Tankcsapda is játszott a vízi színpadon. Augusztus 21-én pedig, bár ByAlex lemondta a koncertjét, a New Level Empire megtartotta a buliját. 

Rovatok