Index Vakbarát Hírportál

Minden készen áll, Várkonyi Andrea ma kimondja az igent Mészáros Lőrincnek

2021. szeptember 24., péntek 12:18

Sajtóinformációk szerint szeptember 24-én, azaz ma lesz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője. Az előzetes hírek arról szóltak, Tihanyban kelnek egybe majd, a legfrissebb pletykák szerint viszont Alcsúton tartják a ceremóniát.

Nagy érdeklődés övezi Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatát, folyamatosak a találgatások a menyegzőjükre vonatkozóan. Úgy tudni, a tévés és az üzletember a mai napon házasodik össze, és feltehetőleg igen nagy lesz a felhajtás a ceremónián. Bár az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek, hogy Tihanyban esküdnek majd, a 168 óra szerint van rá esély, hogy ez az információ is fals volt, ahogy a lánybúcsúról és az eseményen fellépő sztárvendég kilétéről szóló hírek.

Az Index is megírta július elején, hogy a Blikk úgy értesült, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén az amerikai popdíva, Jennifer Lopez lesz a sztárvendég. A hír végigsöpört a sajtón, ami nem csoda, hasonló privát bulikon való szereplésekért ugyanis korábban több száz millió forint volt az énekesnő gázsija, az eféle fényűzés pedig meglehetősen irritálja az embereket. Nem sokkal később Várkonyi Andrea a közösségi oldalán cáfolta a sztárvendég érkezésével kapcsolatos pletykát. Bejegyzésében közölte:

Tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre, és tervben sem volt/van.

Miután a ceremóniáról továbbra sem érkeztek információk, folytatódtak a találgatások. Legutóbb a tévés lánybúcsújáról csepegtetett információkat a Story magazin, egy közelgő balatoni luxusvitorlázást belengetve – azt írták, az eseményre az esküvő előtti napokban kerül sor és riói karneváli hangulatban telik majd. Várkonyi Andrea azonban ezt a pletykát is cáfolta: egy fotóval bizonygatta a közösségi oldalán, hogy a leánybúcsún már rég túl van, és egyáltalán nem úgy zajlott, ahogy arról a magazin értesült.

A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét. Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt

– írta a bejegyzésében. 

Ahogy a sztárvendég és a függetlenséget búcsúztató parti híre kapcsán is mellé lőttek a bennfentes infók, a ceremónia helyszínében sem lehetünk már biztosak. Az eddigi találgatások alapján a legtutibbnak Tihany tűnt, ám a 168 óra tegnap olyan fotókkal állt elő, amelyek arra utalnak, hogy Alcsúton lesz a buli.

Miután az Alcsúti Arborétum honlapjára, illetve a Facebook-oldalára is felkerült, hogy a park technikai okok/forgatás miatt szeptember 13-26. között zárva tart, a portál elkezdett gyanakodni, és az egyik munkatársát a helyszínre küldte.

A tudósítás szerint a területet kordonokkal kerítették körbe, és biztonsági őrök egész hada tartózkodik ott. Közülük volt, aki azt mondta, az arborétumban rendezvényt tartanak, de olyan is, aki a korábbi kiírásnak megfelelően filmforgatásról beszélt. A területet a lap szerint az az Eurovéd Security Zrt. biztosítja, amely rendszeresen együttműködik Mészáros Lőrinc cégeivel is. 

Hogy filmforgatás vagy Mészáros Lőrincék esküvője lesz a helyszínen, egyelőre bizonytalan. A lap információi szerint mindenesetre

a helyszínre több kamionnyi fehér virág érkezett.

A portál munkatársai a helyi lakosokat is kifaggatták arról, mi az oka a lezárásnak, amire többen azt mondták, úgy tudják, itt kel egybe a milliárdos és a műsorvezetőnő, a meghívott vendégeket azonban csak az utolsó pillanatban tájékoztatják majd erről.  

Persze az is elképzelhető, hogy mindkét infó igaz, és itt lesz az esküvő, amiről filmet forgatnak majd...

Rovatok