Index Vakbarát Hírportál

Oprah elárulta, kik az igazi barátai – elég meglepő a névsor

2021. október 5., kedd 14:40

Oprah Winfrey ugyan az amerikai show-biznisz megkerülhetetlen alakja, nem barátkozik össze fűvel-fával, sőt. A napokban a Making Space nevű podcastben elárulta, hogy kifejezetten kicsi az a kör, amelyben a hozzá legközelebb álló barátait tartja.

Nincs sok barátom. Nem bővítettem ezt a kört a közelmúltig. Tudod, az elmúlt öt évben néhány emberrel összebarátkoztam

– mondta. El is árulta, kik azok, akiket valóban a barátjának tart. Összesen három embert sorolt fel. Elsőként Gayle Kinget említette, aki szintén televíziós műsorvezető. A szűk társaság tagja Maria Shriver író és újságíró, aki nem mellesleg Arnold Schwarzenegger volt felesége, és az ő lánya Chris Pratt felesége, Katherine Schwarzenegger. Vele karrierje kezdetén találkozott, a mosdóban futottak össze, amikor a kimerült Shriver éppen vizet locsolt az arcába, mert egész éjjel fent volt és dolgozott. A műsorvezető mindkettőjük esetében több mint negyvenéves barátságról beszélt.

A kör Bob Greene-el zárul, aki az említettek után lett Winfrey bizalmasa. Mint mondja, eleinte azt hitte, a személyi edző is kövérnek és kontrollálhatatlannak látja, ahogyan ő saját magát. Greene azonban nem ítélkezett, érkezését úgy fogta fel, mint választ az imáira. Azóta nemcsak személyi edzőként tartja maga mellett, hanem remek barátra is talált benne – írta meg a Just Jared.

Rovatok