Index Vakbarát Hírportál

A feszülős ezüst forrónaci sem garancia a továbbjutásra a Sztárban sztár leszek! műsorában

2021. november 8., hétfő 07:55

Vasárnap láthatták a nézők a Sztárban sztár leszek! című műsor hatodik epizódját, amiben hét énekes versenyzett, de csak hat jutott tovább a következő adásba.

Hatodik fordulójához érkezett vasárnap este a Sztárban sztár leszek! műsora, amiben már csak hét versenyző próbálta bebizonyítani az átalakuláshoz való tehetségét. A zsűritagok (Tóth Gabi, Pápai Joci, Köllő Babett és Majoros Péter Majka) fejenként három versenyzővel indultak neki az élő show-nak, ám múlt héten Tóth Gabi utolsó versenyzője, Balogh Krisztofer is távozott, így már csak három „mester” készítette fel a maradék hét versenyzőt a hatodik adásra.

Egyéni produkcióikban

bőrébe bújt, ám két csoportos produkcióban is visszatértek a színpadra.

Mivel a Sztárban sztár leszek!-ben nem kikötés (egyelőre), hogy női énekes csak női előadó bőrébe bújhat, férfi pedig csak férfi művészt imitálhat, így a műsor egyik izgalmi faktora a mókás kinézetekben rejlik. Most sem volt ez másképp, a csoportos előadásoknál a nézők könnyen érezhették úgy magukat, mintha betértek volna a Capella Caféba, bár sajnos a produkciók egy része nem ütötte meg az ottani színvonalat.

Bár a show esszenciája abban rejlik, hogy a versenyzők mennyire tudnak átalakulni a színpadon a választott előadókká, és azon ritka pillanatokban, mikor ez sikerül, kifejezetten erős művészi momentumokat élhet át a nagyérdemű. A hatodik adás sajnos kevés ilyen jelenetet eredményezett, bár erről néha nem is az énekesek tehettek, annál inkább a meghökkentően kiábrándító parókaválasztás, helyenként pedig a kizökkentő maszk, smink és jelmez.

Az egyéni produkciók bővelkedtek magas labdákkal, és bár lecsapni nem mindegyiket sikerült, akadt pár emlékezetes dal. Például mikor Hadas Alfréd Cardi B dalát adta elő:

A hét versenyző közül a legmagasabb pontszámot elért énekes Gábor Márkó volt (nem először az idei szezon történetében), aki Zoltán Erika slágerét adta elő. A stúdióban még maga a művésznő is megjelent, és lelkesen drukkolt Gábor Márkónak, bár kinézetétől kicsit mintha halálra rémült volna.

Hat énekes izgulhatott az adás végén a továbbjutásért, míg végül Kárász Dávid és Venczli Dóra maradtak csak a színpadon.

Lelki szemeink előtt szinte látni lehetett a két versenyző családját, ahogy szorgosan hívogatják az emelt díjas telefonszámot. Kárász Dávid nem volt túl szerencsés helyzetben, neki Ricky Martin bőrébe kellett bújnia, amiben ha sikerült volna teljesen azonosulnia az előadóval, akkor sem jelentett volna túl nagy robbanást. Sem a szám, sem a karakter nem vált ki nagy érzelmeket, amennyiben utánzásról van szó. Azért az eredeti Ricky nem véletlenül van megtámogatva nemzetközi rajongótáborral. Zóra pedig bár hangilag csúszkált Diana King szerepében, de a karaktert tökéletesen magáévá tette.

A közönség félelmetes önkívületben üvöltött a stúdióban, miközben a két szorongó, tapadós ezüstbe öltöztetett versenyző egymásba karolva próbálta manifesztálni a továbbjutást. Majd Tilla megkegyelmezett nekik, és kimondta a továbbjutó Zóra nevét.

Már csak hat énekes maradt, akik a hetedik élő show-ban a következő előadók bőrébe fognak bújni:

A versenyzők produkcióin kívül két előadó is próbálta fűteni a hangulatot, T. Danny és Curtis robbant be egy közös produkció erejéig.

(Borítókép: A Sztárban sztár leszek! 2. évadának 5. élő show-jából részlet 2021. november 1-jén. Fotó: TV2)

Rovatok