Index Vakbarát Hírportál

Adományra is jut a Sztárban sztár leszek! győztesének többmilliós nyereményéből

2021. november 22., hétfő 09:22

Bár még nem tudja, mire költi, Csiszár István adományozni is szeretne abból az összegből, amit a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában nyert. Az énekes erről közvetlenül az élő adás után beszélt az Indexnek, de a mestere, Majoros Péter, illetve Tóth Gabi is elmondta, mit gondolnak a győztes produkcióiról.

Vasárnap este Csiszár István győzelmével ért véget a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának második évada. Az énekes, akinek a versenyben Majoros Péter volt a mestere, a fináléban Freddie Mercury és Zámbó Jimmy bőrébe bújva nyűgözte le a publikumot. 

A zsűritagok közül Tóth Gabi szerint Csiszár hatalmas fölénnyel győzött a műsorban, a döntőben olyannyira magas szinten végezte el a feladatokat, hogy az embernek tényleg az volt az érzése, hogy a megidézett művész áll a színpadon. 

Megtapasztaltam élő adásban, hogy legendák életre kelnek, akik már nincsenek köztünk! Amikor felállt a lépcső tetejére, és Freddie Mercury-pózba bevágta magát, rendesen elszorult a torkom

– mondta az Indexnek adás után az énekesnő. 

Csiszár István a Sztárban sztár leszek! nyertese

Majoros Péter is borzasztóan elégedett, szerinte Csiszár István végig nagyon jó volt, bár külön adásokat sosem nyert, a döntőben sikerült mindenkit legyőznie, köztük a legnagyobb ellenfelének számító Gábor Márkót.

Szépen megvárta az utolsó kanyart, és amikor véget ért, mindenkit leelőzött. A célegyenesben úgy elhúzott! Nem akarok nagy szavakat használni, de szerintem nem volt ellenfele itt a döntőben, két olyan produkciót hozott

– mondta Majka, hozzátéve azt is, hogy még sosem látott senkit, aki ennyire jól megformálta volna Freddie Mercuryt.

Csiszár István az adás után elmondta, fantasztikus érzés neki a győzelem, hiszen ez volt a célja, hogy minél tovább eljusson, és minél több karaktert színpadra vihessen. Hatalmas élmény volt neki Miklósa Erikával is egy színpadon állni, és látni, ahogy egy világsztár örül a sikerének. Azt egyelőre még nem tudja, hogy a 10 millió forintos nyereményének mi lesz a sorsa, de feltehetőleg jut belőle másoknak is. 

Én szeretnék valahova adományozni belőle, valahol segíteni mindenféleképpen

– mondta az Index kérdésére Magyarország legsokoldalúbb énekese. 

A győztes produkciókat itt találja. 

Rovatok