Index Vakbarát Hírportál

Súlyos sérülést szenvedett Alli Simpson, miután fejest ugrott egy medencében

2022. január 5., szerda 19:28

Két helyen is eltört a fiatal énekes-modell nyaka, és a Covid-tesztje is pozitív lett.

Merevítővel a nyakán jelentkezett be Cody Simpson testvére az Instagram-oldalán. A megosztott fotók leírásából kiderül, hogy Alli Simpson szilveszterkor komoly sérüléseket szevedett, miután fejest ugrott egy sekély vízű medencében. A 23 éves ausztrál énekes-modell ráadásul a koronavírust is elkapta.

Szerencse, hogy élek

– írta Alli a bejegyzésében, amelyben részletesen elmesélte, hogyan történt a baleset. A röntgen, CT, illetve MRI vizsgálatok két súlyos törést mutattak a nyakában (a C6-os és a gerinc háti szakaszának legfelső, T1-es csigolyájánál), a kórházba mentővel vitték, ahol idegsebész is megvizsgálta. Azonnali műtétre nem volt szükség, ehelyett merevítővel rögzítették a nyakát, amit négy hónapon keresztül kell hordania. 

Hogy Alli a koronavírust is elkapta, a kórházban derült ki. Ennek ellenére úgy távozott onnan, mint aki új életre kelt. Végtelenül hálás, hogy a balesetet ennyivel megúszta, azt írja, az a négy hónap, amit nyakmerevítővel kell végigvinnie, csepp a tengerben, ha később boldogan és egészségesen folytathatja az életét. Alli mindenkit figyelmeztet, hogy vigyázzon magára és ne merüljön semmi olyasmibe, aminek nem ismeri a mélységét. Testvére, a popénekes Cody Simpson az Instagram-storyjában kommentálta a történteket. Azt írta:

Egy csoda vagy! Szeretlek és hálás vagyok, hogy biztonságban vagy.

Alli Simpson énekes, színész, modell, az Instagramon több mint egymillió követővel rendelkezik, filmszerepeket többnyire sorozatokban vállalt eddig.

Rovatok