Index Vakbarát Hírportál

VV Fanni édesanyja a gyilkos szemébe nézne, de a pénzt nem akarja

2022. január 7., péntek 07:37 | aznap frissítve

Pont kerül a gyilkossági ügy végére, a bíróság ítéletet hoz tavasszal. Novozánszki Fanni családja napokon belül megkapja a házkutatás során a rendőrség által lefoglalt 4,9 millió forintot, aminek egyáltalán nem örül a család.

Nemsokára minden a helyére kerül. Az ügy vaskos dokumentumai előkészítve várják a tárgyalás utolsó napjait, a vádlott felkészült a beszédére, amit majd a másodfokon eljáró bíróság előtt kell előadnia, a bizonyítékokat a vád már sorba rendezve, a védelem felkészülten foglalja el helyét a tárgyalóteremben.

A lefoglalt milliók

A lefoglalt értékeket a napokban szolgáltatja vissza a rendőrség jogos tulajdonosainak. A tárgyak között nagy mennyiségű bankó is van, euró, svájci frank, amerikai dollár és magyar forint, összesen 4,9 millió forintnak megfelelő összeg, amit a helyszínelők találtak Fanni lakásában, a lány eltűnése után. A félretett pénz, ami miatt a vád szerint a valóságshow-szereplőnek meg kellett halnia, vagyis maga az indíték, ami miatt B. László, 2017 novemberében Fanni lakására ment.

A Bors úgy tudja az eddig bűnügyi letétben lévő összeg hamarosan a Novozánszki családhoz, mint sértetti jogutódhoz kerül, aminek egyáltalán nem örülnek a családtagok.

Fanni édesanyja nem jelentkezett a pénzért eddig sem, és most sem tudja elképzelni, hogy mit kezdjen vele

– mondta a lap megkeresésére, dr Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője. De ennek ellenére is át kell venniük a pénzt, mivel őket illeti. Bár még bírósági ítélet nincs, de minden arra utal, hogy ez volt az indíték arra, hogy B. László a lakására menjen, hogy elvegye Fannitól. Aztán fajultak el a dolgok. A volt valóságshow-szereplő édesanyja a pénzből bármit is vásárolna, az mindig meghalt lányára emlékeztetné – nyilatkozta a jogász.

Az édesanya szemébe akar nézni a gyilkosnak

Az ügyvédek azt javasolták Fanni édesanyjának, hogy vegye át, de tegye bankba, és ne gondoljon a pénzre, ami a lánya vesztét okozta – írja a Bors.

Az ügyben 2022. február első napjaiban lesz újra tárgyalás, az információk szerint a perbeszédek után ítélet születik. Az utolsó tárgyaláson ott lesz Fanni édesanyja is, aki a saját szemével szeretné látni, ahogy elítélik a lánya gyilkosát.

A legújabb fejlemények

A vádlott B.László legutóbbi tárgyalásán kiderült új fejlemények még a bírónőt is meglepték. Kiderült, hogy Fanni eltűnése után hetekkel valaki a lány e-mail címéről küldött rejtélyes üzenetet egy ismeretlen férfinek. Valamint a „vízihulla” kifejezésre keresett a feltételezett gyilkos.

Az évek óta tartó nyomozás alatt a rendőrség megvizsgálta B. László számítógépét is, melyen sokatmondó keresési előzményeket találtak.  Fanni eltűnése napján az „escort fiú”, a „bódítószer” és a „vízihulla” kifejezésekre keresett a neten a férfi.

Rovatok