Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett Sinéad O’Connor 17 éves fia

2022. január 8., szombat 15:48

Twitter-oldalán adott hírt a tragédiáról az 55 éves ír énekesnő.

Meghalt Sinéad O’Connor 17 éves gyermeke. Neviim Nesta Ali Shane OConnor a hírek szerint önkezűleg vetett véget az életének két nappal az után, hogy az eltűnéséről bejelentés érkezett. A tragédiáról maga az énekesnő tájékoztatta a nyilvánosságot. Twitter-oldalán azt írta:

Az én gyönyörű fiam, Neviim Nesta Ali Shane OConnor, életem fénye úgy döntött, véget vet a földi küzdelmeinek, és most Istennel van. Nyugodjon békében, és senki ne kövesse a példáját. Babám, annyira szeretlek, légy békében, kérlek. 

Shane, akinek csütörtökön veszett nyoma, egyike volt az énekesnő négy gyermekének. Testvérei: Jake Reynolds, Roisin Waters és Yeshua Francis Neil Bonadio. Sinéad OConnor korábbi posztjaiból kiderül, hogy Shane egy kórházból tűnt el, ahol megfigyelés alatt tartották, miután előzőleg volt már öngyilkossági kísérlete. A fiút utoljára pénteken látták a dublini Tallaght 24 körzetben. Halálhírét már a rendőrség is megerősítette – írja a The Guardian.

(Borítókép: Sinéad O’Connor 2012-ben. Fotó: David Corio / Redfern s / Getty Images)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 80 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok