Index Vakbarát Hírportál

Kulcsár Edina: Csutinak költöznie kell

2022. február 1., kedd 12:45

Fontos, hogy a közös gyermekeik ne sérüljenek a válás miatt, de Csutinak most már el kell költöznie – ezt mondta Kulcsár Edina a Blikknek nyilatkozva.

A volt szépségkirálynő szerint egyre nagyobb közöttük a feszültség volt párjával, Szabó András „Csutival” azóta, hogy közel egy hónapja döntöttek a válásukról. „Az elején megbeszéltük, hogy ebben az időszakban nem posztolunk a gyerekekről. Csuti ezt nem mindig tartja be, emiatt pedig én kerülök nehéz helyzetbe a kommentelők előtt, és kényszerülök magyarázkodásra, ami felőrli az idegeimet.” 

Sok helyen elmondta, szeretné, ha kiegyensúlyozott lennék, de így nehéz. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz

– fogalmazott Kulcsár Edina. A modell azt is kifogásolta, hogy volt párja hamis képet mutat a közös gyermekeik neveléséről azáltal, hogy az Instagramra tölt fel képeket róluk. 

„Ez a valóság torzítása. Én nem teszek ki Insta-sztorikat a gyerekekről, pedig a nap nagy részében én vagyok velük. A legtöbb munkámat le is mondtam miattuk, hogy ebben a nehéz helyzetben mellettük lehessek. Reggel 6-kor kelek velük, reggelit készítek, játszom velük, amíg el nem viszem Medoxot az oviba. Reggel Csuti megy dolgozni, Nina pedig egész nap velem van” – mondta, majd hozzátette: 

Tisztában vagyok vele, hogy most Csuti van az áldozatszerepben, de nem szép dolog erre ráerősíteni a közösségi médiában. Ezzel nem csak nekem, a gyerekeknek is árthat

– tette hozzá Kulcsár Edina, aki arról is beszélt, hogy a szakítás óta még mindig egymást kerülgetik a közös lakásban. Állítása szerint már jó ideje megbeszélték, hogy szétköltöznek, de ez még egyelőre nem történt meg. „Nem egészséges a mostani állapot, amit ő is belátott, ezért szeretném, ha elköltözne […] Nem tagadom, hogy bár nem Nina és Medox előtt, de vannak konfliktusok, ezért jobb lenne, ha meglépnénk az elkerülhetetlent, és mindketten új életet kezdenénk” – mondta a modell, aki végezetül arról beszélt, hogy a nagyobbik gyermekét, Medoxot már elkezdte felkészíteni arra, hogy az édesapja és édesanyja nem fog együttélni többé. 

Számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy a gyerekek ne sérüljenek, de Csutinak el kell költöznie

– zárta az interjút. Mindeközben Csuti a múlt héten adott interjút azzal kapcsolatban, hogy miként élte meg a válást.

(via Blikk)

(Borítókép: Kulcsár Edina 2021. szeptember 23-án. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok