Index Vakbarát Hírportál

Komplett csapat kell Rúzsa Magdi hármas ikreihez

2022. március 7., hétfő 10:34 | aznap frissítve

Az énekesnő februárban adott életet ikergyermekeinek, akik ugyan a legnagyobb boldogságot jelentik számára, nevelésük komoly, egész napos odafigyelést igényel, így bizony elkélnek a segítő kezek most a családnál.

A február elsején született Lujza, Keve és Zalán is remek egészségnek örvend, azonban a mindennapok, a sok boldog pillanat mellett, rendkívül kimerítők az énekesnő és férje számára. A gyerekek ugyanis egész napos, folyamatos odafigyelést igényelnek.  

Nyilván három babához kell segítség, hiszen nincs annyi kezem. Folyamatosan figyelni kell, így valaki mindig itt van mellettem

nyilatkozta a Borsnak az édesanya, aki szerencsésnek tartja magát, mert nagy családja van, ezért mindig akad egy-egy kéz, amely kisegíti a teendőkben. 

Rúzsa Magdi szerint ugyan sikerült átültetni a mindennapokba a kórházban elsajátított napi rutint, ez azonban minden energiájukat felemészti.  

Pihenni persze most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk. Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű

– mesélte az énekesnő, aki szerint ennek ellenére rendkívül boldogok, mert rengeteg szeretetet és támogatást kapnak, így nem panaszkodik a sok teendő és az erőltetett tempó miatt. 

Az egy hónapos ikrek ugyan nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, már most látszik rajtuk, hogy teljesen más személyiségűek lesznek. A gyerekek remekül kijönnek egymással, nagyon jó testvérek, és talán nem meglepő, édesanyjuk után igazi zenekedvelők ők is. 

„Rengeteg zenét hallgatunk, én is szoktam dudorászni nekik. Lenyugtatja őket. A nagy kedvenceket hallgatjuk, azokat, amiket a terhesség alatt is hallgattam” – ecsetelte Rúzsa Magdi. 

Az énekesnő több, hármas ikreket nevelő édesanyával is összebarátkozott már, így mindig van, aki ellátja egy-egy tanáccsal a mindennapos pörgés közben. 

„Három baba, az ugye nem egy… Tettre késznek kell lenni, gyorsnak, talpraesettnek, kreatívnak. Nem mondom, hogy nem kihívás ez az egész, de mindenkire annyit tesz a jó Isten, amennyit elbír” – tette hozzá az édesanya, aki a zenei karrierjét sem félti, úgy érzi, jó tervezéssel a koncertek és a gyereknevelés is elfér majd egymás mellett, amiben férje teljes mértékben támogatja őt. 

(Borítókép: Rúzsa Magdi 2021. június 30-án. Fotó: Gerencsér Tamás / Index)

Rovatok