Index Vakbarát Hírportál

Kanye West élve temetné el Pete Davidsont

2022. március 11., péntek 19:53

Hiába sikerült végre elválniuk, legújabb videóklipjében az amerikai rapper, Kanye West ismét nekiesett volt felesége, Kim Kardashian párjának, Pete Davidsonnak.

Kanye West egy igencsak baljós hangulatú, gyurmafigurákból készített, fekete-fehér klipet posztolt az Eazy című számához, amely pont azon a napon jelent meg, amelyen a bíróság kimondta: Kim Kardashian a továbbiakban már hivatalosan sem a felesége.

A videóban feltűnő gyurmafigura összetéveszthetetlenül a humorista-színész Davidsont ábrázolja, akinek konkrét üzenetet is küldött a rapper a dalban.

Istenem, óvj meg az összeomlástól, hogy szétrúghassam Pete Davidson s...ggét

– mondja a számban a haragos West, aki azóta támadja Kim Kardashian színész párját, mióta kiderült, hogy összejöttek. Annak ellenére is, hogy Westre is rátalált a szerelem közben, vagy ha az nem is, új párra lelt, újdonsült barátnője megszólalásig hasonlít exfeleségére. 

A klip tulajdonképpen egy nyílt fenyegetés, ugyanis Pete Davidsont abban először megkötözik, zsákot húznak a fejére és elrabolják, majd élve elássák. Ezután West rózsamagokat szór jelenlegi legnagyobb ellensége fejére. Amennyiben ez nem lenne elég célzás, miután a virágok kinőnek, a zenész levágja a rózsákat, és egy olyan autóba teszi be a csokrot, amilyen Kim Kardashian háza előtt állt Valentin-napon...

A klipen a social média közössége azonnal felháborodott – szerintük West most túl messzire ment azzal, hogy Pete megöléséről, haláláról beszél. Korábban pedig többször is összeszólalkoztak már a közösségi felületeken – West azért esett neki Davidsonnak, mert szeretné, ha nem találkozna a gyerekeivel a színész, aki szerinte szánalmas alak, amiért elcsábította tőle a feleségét.

(via Dailymail)

(Borítókép: Jewel SAMAD / AFP) 

Rovatok