Index Vakbarát Hírportál

Eltűnik a filmvászonról Sandra Bullock

2022. március 15., kedd 11:25

Az amerikai színésznő úgy érzi, itt az ideje egy kicsit parkolópályára tenni a munkát, szeretné minden szabadidejét a családjára fordítani. Bullocknak fizikailag és mentálisan is szüksége van a pihenőre, visszatérésére pedig akár hosszú éveket is várhatnak a rajongók.

Eltűnik a képernyőkről, gyermekei miatt szünetelteti színészi karrierjét az Oscar- és Golden Globe-díjas Sandra Bullock. Az amerikai színésznő, filmrendező, producer az elmúlt években keményen dolgozott, több nagy alkotásban is szerepet vállalt, azonban most egy ideig biztosan nélkülözniük kell majd a mozirajongóknak a sztárt. 

Bullock ugyanis úgy döntött, szeretne sokkal több időt eltölteni gyermekeivel és családjával, emiatt most szünetelteti egy ideig a színészkedést. 

Mindig nagyon komolyan veszem a munkám, de jelenleg csak a gyerekeimmel és a családommal szeretnék lenni minden időmben. Most otthon leszek egy darabig

nyilatkozta az ET-nek a filmcsillag. 

A 10 éves Laila és a 12 éves Louis Bullock édesanyja szeretne jó szülő lenni, és egy ideig élni az igazi háztartásbeli anyukák életét. A színésznő úgy érzi, már a pandémiás időszak alatt sokkal gyakorlatiasabb lett otthon, fokozott elővigyázatossága miatt pedig még egy különös jelzőt is ráaggattak a barátok. 

„Ugyan minden szülő úgy ismer engem, mint a »Covid-fóbiás anyuka«, de abban biztosak lehetnek, hogy a gyerekük nem visz haza semmilyen betegséget, miután nálunk járt” – mesélte viccesen a színésznő. 

Bullock a hamarosan képernyőre kerülő Lost City, azaz Elveszett város című filmben lesz látható legközelebb a magyar mozirajongók számára, majd még egy projektben, A gyilkos járat című alkotásban tűnik fel, mielőtt egy időre búcsút int a színészkedésnek. 

Visszatérésre egyelőre ugyan nem gondol, tervei szerint addig biztosan nem szerepel majd, amíg gyerekei 15-16 évesek nem lesznek.

A munkát ennek ellenére sem hanyagolja el teljesen a hollywoodi sztár, a produceri és rendezői feladatait továbbra is szeretné vinni, amennyire ideje engedi. 

(Borítókép: Sandra Bullock 2022. március 14-én New Yorkban. Fotó:  Monica Schipper / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP)

Rovatok