Index Vakbarát Hírportál

Bochkor Gábor pozitív, élő adás sem lesz

2022. március 21., hétfő 17:29

A Retro Rádió reggeli műsorának házigazdája is elkapta a koronavírust, így határozatlan ideig a Bochkor című reggeli show-t sem hallhatják a rádióhallgatók.

A Bochkor című reggeli show Facebook-oldalán már tegnap megjelent a hír arról, hogy a stáb tagjai elkaphatták a koronavírust, azonban akkor még nem esett át a tesztelésen a csapat. 

Hétfőn kora délután aztán újabb posztot tettek közzé a műsor oldalán, amelyből kiderült, a névadó Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust, így egy darabig még biztosan nélkülözniük kell a vicces reggeli csapatot a rádióhallgatóknak.

UPDATE! Bochi tesztje sajnos pozitív lett, így holnap még biztosan nem tudunk élő műsort csinálni... Gőzerővel dolgozunk a megoldáson, hiszen a karantén az karantén, de nem szeretnénk, hogy ennyi ideig nélkülöznötök kelljen minket! Amint felállítottuk a tervet, jelentkezünk!

 – olvasható a Bochkor Facebook-bejegyzésében, amelyből azonban nem derül ki, hogy a műsorvezetőnek vannak-e tünetei. 

Bochkor Gábor 2020-ban indította el saját nevével fémjelzett reggeli szórakoztató műsorát a Retro Rádión amely most komoly gondba kerülhet a népszerű műsorvezető megbetegedésével. Egyelőre nem tudni, hogyan kívánják pótolni Bochkort és műsorát. 

(Borítókép: Bochkor Gábor. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok