Index Vakbarát Hírportál

Hírek érkeztek Aurelióról a börtönből

2022. március 26., szombat 11:14

A barátnője először nyilatkozott a villasztár börtönbe vonulása óta. Edit elmondta, hogy párja jól van, sikerült beilleszkednie a közösségbe, és már az önéletrajzi könyvét írja.

A Való Világ egykori szereplője, Caversaccio Aurelio Onorato 36 napja van rács mögött emberrablás miatt. A több mint egy hónap alatt számos hamis hír terjedt el a valóságshow-ban híressé vált férfiról. Többek között azt állították, a börtön annyira megviselő számára, hogy 10 kilót fogyott, és minden nap belsőüregi motozáson kell átesnie a kábítószeres előélete miatt.

Most a valósághős barátnője tisztázta, mi igaz a hírekből. Edit elmondta, hogy a több mint három évre rács mögé került Aurelio a helyzethez képest jól van. Sikerült beilleszkednie a börtönközösségbe, és már javában írja az önéletrajzi könyvét is.

Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét, és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest, amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak

– nyilatkozta a nő a Borsnak.

Aurelio egyébként mindössze három embert jelölt meg kapcsolattartónak: édesanyját, Pumped Gabót és barátnőjét, Editet.

Rovatok