Index Vakbarát Hírportál

Kourtney Kardashiant és Travis Barkert egy Elvis-hasonmás adta össze Vegasban

2022. április 5., kedd 19:28

A sztárpár a Grammy-díj-átadó éjszakáján egy hirtelen ötlettől vezérelve a bűn városában, Las Vegasban mondta ki a boldogító igent.

Kourtney Kardashian és Travis Barker egy szemtanú szerint néhány órával a díjátadón való megjelenésüket követően, helyi idő szerint hajnali fél kettőkor sétált be egy helyi házasságkötő kápolnába, ahol nem sokkal később a boldogító igen is kimondták. A helyszínre saját biztonsági embereikkel és egy fotós társaságában érkezett meg a sztárpár– írja a TMZ.

A legidősebb Kardashian lány és a Blink-182 dobosa még 2021 áprilisában talált egymásra, azóta pedig nemigen volt olyan vörös szőnyeges esemény, amelyen ne kezdtek volna nyelvcsatába a kamerák előtt. A különleges ízléssel megáldott zenész és modell szerelme talán nem meglepő, hogy rendhagyó ceremónián kötötte össze életét, amelyen az is kikötésnek számított, hogy egy Elvis Presley-hasonmás adja őket össze.

A szertartáson ugyan most csak a pár vett részt, a TMZ-nek egy barát elmondta: szeretnék nagyobb körben is megünnepelni a frigyet, így biztosan a család és ismerősök jelenlétében is koccintanak majd a házasságra.

A hirtelen jött frigy Kourtney Kardashian első házassága. Hiába született három gyermeke is korábbi kapcsolatából, az oltárhoz még senki sem kísérte. Ellenben újdonsült férje a Las Vegas-i éjszakában már harmadszorra mondta ki a boldogító igent, aki egyébként már kétgyermekes édesapa.

(Borítókép: Kourtney Kardashian és Travis Barker 2022. március 27-én. Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

Rovatok