Index Vakbarát Hírportál

Kim Kardashian aludt, amíg a testvére férjhez ment

2022. április 7., csütörtök 13:47

Kourtney Kardashian és Travis Barker egy hirtelen ötlettől vezérelve házasodtak össze a Grammy-díj-átadó után, a hajnali órákban, így a családtagjaik is csak később szereztek tudomást róla.

A Kardashian famíliának nem kell a szomszédba menni a meglepetésért, mivel mindig tudnak valami újat alkotni. Mint megírtuk, legutóbb Kourtney Kardashian és Travis Barker házasságkötésétől volt hangos a sajtó, akik egy görbe estét követően döntötték el: kimondják egymásnak a boldogító igent. A történtekkel kapcsolatban most a Kardashian család néhány tagja, a két Jenner, Kris és Kendall, illetve három Kardashian, Kim, Khloé és Kourtney nyilatkoztak Jimmy Kimmel műsorában – írja a People.

Mint elmesélték, a csoportbeszélgetésből derült ki, hogy Kourtney és Travis összeházasodtak. Kris Jenner és Khloé Kardashian ugyan tudták, mit tervez a pár; Khloé elmondása szerint ő Facetime-on követte végig az eseményeket, ám Kim teljesen lemaradt a buliról, és amíg Kourtney élete egyik legboldogabb pillanatát élte meg, ő aludt, mint a bunda.

Leírta a csoportba, hogy: »Hé, srácok, egyébként éjszaka férjhez mentem.« Vagy millió üzenetre keltem

– magyarázta Kim.

Kourtney ugyanakkor arról is beszámolt, mennyire nehéz volt megvalósítani, hogy összekössék életüket, mivel hajnali két óra volt, mikor kitalálták, hogy most jött el az alkalom.

Vagy ötször megkérdeztük, mit kell tennünk ahhoz, hogy ez megvalósuljon? Hajnali 2 óra volt, mire azt mondták: »csak 8-kor nyitunk«

– fejtette ki, ám végül mégis sikerült megoldaniuk, hogy egy helyi kápolnában, egy Elvis Presley-hasonmás előtt mondják ki a boldogító igent.

(Borítókép: Jean-Baptiste Lacroix / AFP)

Rovatok