Index Vakbarát Hírportál

Véget ér a csillagkúti teleregény, csütörtökön érkezik a Jóban Rosszban utolsó adása

2022. április 13., szerda 19:38

Csütörtök este kerül képernyőre a Jóban Rosszban utolsó adása. A TV2 sorozata 2005-ben debütált a csatornán, és csaknem 4300 epizódot élt meg, a folytatásért még petíciót is indítottak.

A forgatások 2005-ben kezdődtek, az akkori színészek közül azonban már csak Gazdag Tibor, Jánosi Dávid és Madár Veronika maradtak a záróepizódig. A sorozat Galambos Gyöngyijét megformáló színésznő nemrég elárulta, miképp emlékszik vissza a kezdetekre.

Egyetemista voltam, amikor 2004-ben elmentem a castingra, még barkácsolták a stúdiót. Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a szerepet. Az elején viszonylag kevés szövegem volt, de mindig lestem a többi színészt, hogy miként dolgozik, próbáltam tőlük tanulni. Tizenhét év alatt igazi nagy családdá váltunk, jót és rosszat is megéltünk együtt. Hol valaki boldogságának örültünk, hol együtt gyászoltunk. Sok kolléga ment el az évek alatt, a tragédiákat pedig egymásba kapaszkodva vészeltük át. Tudtuk, hogy egyszer vége lesz a sorozatnak, nem innen megyünk nyugdíjba, mégis váratlan volt, amikor bejelentették. Nagyon hálás vagyok a nézőknek, akiktől rengeteg szeretetet kaptunk. A tervek szerint az utolsó részt együtt nézi majd a stáb, érzelmes pillanat lesz

– nyilatkozta a Blikknek Madár Veronika.

Rovatok