Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp felszólal a bíróságon, a fekáliás incidensről is szót ejthet

2022. április 19., kedd 14:47

A színész is szót kap, hogy elmondhassa az álláspontját a volt nejével szemben indított rágalmazási per tárgyalásán. Egy igen kínos esetről is beszámolhat.

Mint megírtuk, Johnny Depp rágalmazás miatt indított pert egykori felesége, Amber Heard ellen, aki a családon belüli erőszakkal kapcsolatban írt egy cikket, amelyben ugyan nem említette meg Depp nevét, ám ki lehetett következtetni, hogy őt gyanúsítja meg bántalmazással. Depp ötvenmillió dollárra perli volt nejét, míg Heard válaszul egy százmilliós dolláros keresetet akasztott a nyakába, mivel állítása szerint lejáratókampányt indított ellene. Az ügy már évek óta húzódik, azonban a tárgyalássorozat kezdetét vette, és nemsokára kiderül, kinek van igaza. 

A hírek szerint a színész kedden fog felszólalni a bíróságon az üggyel kapcsolatban. Beszédében szót ejthet azon kínos esetről is, amely állítólag az utolsó csepp volt a pohárban, és közvetetten jelentette a házasságuk zátonyra futását. 2016. április 22-én ugyanis Heard bulit tartott a Los Angelesben lévő luxuslakásukon, ahol a későbbiekben a színész is megjelent. A pár összeszólalkozott, aminek következtében a színésznő egy borosüveget vágott Depphez – írja a TMZ.

Ám itt még nem volt vége. A házvezetőnőjük másnap felhívta a színészt, miszerint valaki fekáliával kente végig az ágyat azon az oldalon, ahol ő szokott feküdni, majd takaróval befedte. Depp elmélete szerint Heard azt szerette volna, hogy ráhuppanjon az ágyra, egyenesen bele a fekáliába.

A színész úgy gondolja, hogy a színésznő egyik barátja lehet a ludas, ám Heard a kutyájukat gyanúsította. Depp viszont igencsak kételkedett ebben, mivel azt állította, hogy ekkora széklet nem jöhet ki egy párkilós állatból. A színész szerint ez az incidens vetett véget végleg a kapcsolatuknak.

(Borítókép: Johnny Depp 2021. október 19-én. Fotó: Srdjan Stevanovic / Getty Images)

Rovatok