Index Vakbarát Hírportál

Angelina Jolie beperelhette az FBI-t

2022. április 20., szerda 17:58

Egy nő névtelenül beperelte az FBI-t Brad Pitt repülőgépen történt állítólagos gyermekbántalmazása miatt. Egyes feltételezések szerint a feljelentés mögött Angelina Jolie áll.

Mint azt megírtuk, Angelina Jolie állítása szerint Brad Pitt egy repülőgépúton annyira berúgott, hogy a saját gyerekeit bántalmazta. A vizsgálatot vezető FBI azonban megszüntette a nyomozást

A feljelentő, aki ragaszkodott névtelenségéhez, azért indította a pert, mert korábban kikérte a nyomozás dokumentumait az FBI-tól, azt azonban nem adták át neki, írta meg a TMZ

Az ismeretlen azért akar betekinteni az iratokba, hogy

jobban ráláthasson, hogyan zajlott a nyomozás, és olyan információkhoz juthasson hozzá, amelyek szükségesek ahhoz, gyermekeinek megfelelő orvosi és pszichológiai kezelést tudjon biztosítani.  

Ügyvédjének nyilatkozatai arra utalnak, hogy ezeket a dokumentumokat egyéb folyamatban lévő, családi erőszakkal kapcsolatos jogi eljárásokban is fel kívánja használni.  

Az egykori párhoz közel álló forrás ezzel szemben úgy nyilatkozott a lapnak, hogy az eljárás után mindkét fél megkapta a dokumentumokat. 

Rovatok