Index Vakbarát Hírportál

Détár Enikő: Tulajdonképpen kirúgtak az RTL-től

2022. április 20., szerda 14:40

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy kirúgtak – ezt mondta Détár Enikő a Hot! magazinnak adott interjújában arról, hogy miként kellett távoznia a kereskedelmi televíziótól.

A színésznő a Reflektor és a Találkozások című műsort vezette korábban az RTL-en, 2011-ben azonban távozott a csatornától. Akkor a hivatalos bejelentésben az állt, hogy közös megegyezéssel váltak el útjaik.

Détár Enikő most viszont azt mondta, hogy gyakorlatilag inkább kirúgták. Azt továbbra sem árulta el, hogy milyen konfliktus vezetett ehhez, mindössze annyit mondott:

Nem haragszom senkire; arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem.

A színésznő beszélt arról is, hogy kifejezetten büszke arra, hogy Patrick Dempsey-vel is együtt játszhatott a Bűn és bűnhődésben. Magánéletéről beszélve – amelyről korábban sokat cikkezett a bulvársajtó – pedig úgy fogalmazott, hogy ma már óvatosabb lenne, tudatosabban kezelné a sajtót. 

Ahogy mentek az évek, nem akartam főállású celeb lenne. Színésznő vagyok – nem arról szól az életem, hogy mit főzök

– fogalmazott, majd az interjú későbbi részében azt is elmondta, hogy volt párjával, Rékasi Károllyal még mindig összekötik őket a gyermekeik, de mostani, nála fiatalabb párjával, az angoltanárként dolgozó Péterrel nagyon jól vannak egymással. 

(Hot! Magazin)

Rovatok