Index Vakbarát Hírportál

Tyson Fury 500 nővel feküdt le házassága előtt: az ágyban is átütő sikere volt a Cigánykirálynak

2022. április 23., szombat 12:26

A hatgyermekes ökölvívó a házassága előtt félezer nőt vitt ágyba, kapcsolataiban hazudott, és hűtlen volt, amit mára már nagyon megbánt. Ha újrakezdhetné, lemondana az egyéjszakás kalandjairól a feleségével az esküvőig nem szexelő ökölvívó.

Mára már ugyan szinte elképzelhetetlen, hogy valaki élete során csak egy bizonyos személlyel létesítsen szexuális kapcsolatot, azonban ha valaki több száz emberrel bújik ágyba – jobb esetben még az előtt, hogy megházasodik –, arra bizonyára sokan felkapják a fejüket. Ki irigységgel, más undorral áll az elképesztő számokhoz, amelyek azonban az ismert és népszerű emberek számára nem igazán jelentenek kihívást. 

Nincs ez másképpen a szombat este élete utolsó profimérkőzésén ringbe lépő, angol ökölvívó Tyson Furyval sem, aki egy podcastinterjú során rántotta le a leplet korábbi elképesztő – vagy inkább botrányos – szexuális életviteléről, állítása szerint több mint félezer nőt csábított az ágyába. 

Egy hazug, hűtlen, csaló, de büszke és hiú ember vagyok. De mindannyian követünk el hibákat, nem? Az egyetlen, amit valaha is megbántam az életben, az a házasság előtti szex. Ha ezt ki tudnám törölni, akkor az életem gyakorlatilag tökéletes lenne. Sajnálom azt a sok mocskot, amit az emberekkel műveltem. Biztosan több mint 500 nővel szexeltem, de nem tudom, egy idő után elvesztem a számolásban

 – idézi a Daily Mail Furyt.

A Cigánykirály becenevet viselő bokszoló és Paris Fury 2008-ban házasodott össze, azóta hat gyermekük született. A páros kapcsolata igazi keresztény értékrend szerint kezdődött, és zajlik jelenleg is, a házasságig a hagyományos értékeket szem előtt tartva nem feküdtek le egymással, annak ellenére, hogy Fury nem tartja magát vallásos embernek. 

Még az eljegyzésünk után is egy lakókocsiban aludt Tyson a szüleim otthonában, én pedig a házban

– mesélte korábban Paris kapcsolatuk kezdetéről.

Fury állítása szerint a szombati, Dillian Whyte elleni címmérkőzése lesz az utolsó profimeccse. A mindössze 33 éves Cigánykirály veretlenül fejezheti be, eddigi 32 mérkőzéséből ugyanis 31-et megnyert, egyszer pedig döntetlenre végzett, és Volodimir Klicsko 2015-ös legyőzése után egy ideig a másik három nagy szervezet, a WBA, az IBF és a WBO vb-címét is birtokolta.

Nem maradt már semmi, amit elérhetnék

– tette hozzá.

Fury szombaton álomszerű körülmények között inthet búcsút pályafutásának, hiszen honfitársa elleni meccsét a Wembley Stadionban vívja várhatóan 94 ezer rajongó előtt. Az összecsapás esélyese egyértelműen a rendkívül technikás, erős és gyors Fury, ám a héten többször is hangsúlyozta, hogy nem becsüli le a jamaicai származású Whyte-ot, aki harminc meccsén két vereség mellett 28 győzelmet aratott.

(Borítókép: Nick Potts / PA Images / Getty Images)

Rovatok