Index Vakbarát Hírportál

Donald Trump szerint rossz véget ér Harry herceg házassága

2022. április 25., hétfő 13:49

Donald Trumppal nemrég Piers Morgan brit újságíró készített interjút, a teljes anyag hétfőn jelenik meg. Vasárnap este azonban már megjelent egy beharangozó, amelyben a volt elnök Harry herceg és Meghan Markle házasságáról beszélt. Trump azt mondta: teljesen biztos abban, hogy csúnya vége lesz a kapcsolatuknak.

Donald Trump – aki jelenleg a harmadik házasságban él, de már többször rebesgették, hogy a felesége legszívesebben elválna tőle – azt mondta, hogy Harry hercegnek „szégyellnie kellene magát” amiatt, hogy hátat fordított a királyi családnak. Hozzátette: szerinte ebben nagy szerepet játszott, hogy Meghan az egész királyi család, „legfőképp a királynő ellen” lejárató kampányt folytatott.

„Nem vagyok Meghan rajongója, ez már a kezdetektől fogva így van. Azt hiszem, hogy szegény Harryt teljesen az orránál fogva vezeti.” 

Akkora papucsot csinált belőle, amire én még nem láttam példát

– mondta Trump az interjúban.

A volt elnök ezután arról beszélt, hogy szerinte Harry erre előbb-utóbb ráun, és ez – azzal a „stresszel” együtt, amit a királyi családdal való viszonyának megromlása okoz – azt eredményezi, hogy elválnak. 

Igen, azt gondolom, hogy vége lesz. Nagyon jó vagyok az előrejelzésekben, ahogy azt ön is tudhatja, szinte mindent előre láttam eddig is. Ennek a házasságnak vége lesz, méghozzá rossz vége

– mondta Trump, majd hozzátette: arra azért kíváncsi lesz, hogy utána „Harry négykézláb visszamászik-e” a királyi családhoz. 

Trump azt is elmondta, hogy ha a királynő helyében lenne, akkor már rég megfosztotta volna mindkettejüket a hercegi és hercegnői címtől (jelenleg ezekkel még Harryék rendelkeznek, bár nem használják azóta, hogy elhagyták a királyi családot). 

A teljes interjút hétfőn adják le egy brit tévécsatornán. A volt elnök Harry hercegék mellett biztos, hogy beszélt a 2020-as választásról is, amin aztán össze is vesztek az interjút készítő újságíróval.

(Borítókép: Angela Weiss / AFP)

Rovatok