Index Vakbarát Hírportál

Illés Fanni kislánykora óta úgy gondolta, hogy nem lesz férje, mivel nincsen gyűrűsujja

2022. május 1., vasárnap 06:46

Illés Fanni sokáig palástolta várandósságát, csak a hatodik hónapban állt ki a nyilvánosság elé.

A 29 éves sportoló az elmúlt időszakban sem hagyott fel az úszással, de természetesen változtattak az edzésmódszerein. Fanni saját bevallása szerint edzés közben és után érzi magát a legjobban. Büszke arra, hogy ezt az igénybevételt is bírja a teste.

A világ- és Európa-bajnok, paralimpiai bajnok úszó a közelmúltban jelentette be, hogy babát vár, nem sokkal később pedig közölte, hogy egy hónappal a szülés után már vissza is térne az uszodába.

A terveim között szerepel, hogy szeptember-október környékén már szeretnék visszatérni az uszodába, hiszen a jövő évi kvalifikációs világbajnokságon, valamint a párizsi paralimpián is ott szeretnék lenni

mondta Illés Fanni.

Élsportolói testhez van szokva

Párja és edzője, Álmos novemberben kérte meg a kezét, amelyet Fanni a közösségi oldalán is közhírré tett. Ezzel azt szerette volna, lássák az emberek, hogy ő „életképes, teljes, aktív életet élő nő”.

Kislánykorom óta úgy voltam vele, hogy nem lesz férjem, mivel gyűrűsujjam sincs. Gondoltam, ez biztos jel

– mondta az  rtl.hu-nak.

Az úszónő elárulta azt is, hogy nem hitt abban, hogy elsőre összejöhet neki a terhesség, mert eddig az életében mindenért sokkal többet kellett küzdenie. A várandósággal járó kikerekedést nehezen viseli, mivel élsportolói testhez van szokva, de családtagjai annál boldogabbak. Közösségi oldalán elárulta, hogy a születendő gyermeke kezeit és lábait az apukájától örökölte. A pár apás szülést tervez, Fanni bízik abban, hogy férje edzői képességeit ott is lehet majd kamatoztatni.

Fanni igyekszik nagyon következetes és szigorú szülő lenni, párja, Álmos ugyanis vajszívű a felesége megítélése szerint.

Nagyon várjuk már a baba érkezését, nagyon jó csapat leszünk így hárman. Jelenleg addig úszom, ameddig tényleg bírom, és jólesik. Lehet, hogy a magzatvizem itt folyik majd el a medenceparton

– jegyezte meg viccesen a paralimpikon úszónő.

Rovatok