Index Vakbarát Hírportál

Tizenhat évesen végzett magával a népszerű mosolygós mém arca

2022. május 4., szerda 13:30

A realitysztár Kailia Posey a Toddlers & Tiaras, azaz az Apró szépségek című tévéműsorban még gyerekként vált népszerűvé, hétfőn saját kezével vetett véget életének. Jellegzetes gyerekkori mosolyából mém lett, világszerte ismerik a róla készült elhíresült képsorokat.

A 2009 és 2013 között sugárzott reality miatt lett ismert, mégis mémként tarolta le a világot Kailia Posey, családja szerint semmi jele nem volt annak, hogy a lány ennyire rossz mentális állapotban lenne. 

Bár sikeres tinédzser volt, aki előtt fényes jövő állt, sajnos egy heves pillanatban meggondolatlanul döntött, és véget vetett földi életének

– nyilatkozta a TMZ megkeresésére Posey családja.

A mindössze 16 évesen magával végző lány családja és barátai értetlenül állnak a történtek előtt, hiszen mint szépségkirálynő rengeteg megméretésen indult el, amelyeken rendre szép eredményeket ért el. Emellett a repülők és a repülés szerelmese volt, az álma az volt, hogy egyszer kereskedelmi gépet vezethet. 

Mégsem feltétlen a szépsége az, ami miatt sikerült maradandót alkotnia, egy, a realityműsorból kivágott mozdulatából igazi mém lett, világszerte ismertté vált a vigyorgó kislány arca. 

  Kailia Posey halálát édesanyja hétfőn, közösségi oldalán jelentette be. 

Nincsenek szavaim vagy gondolataim. Egy gyönyörű kislány ment el. Kérjük, hagyják, hogy Kailia elvesztését a nyilvánosság nélkül gyászolhassuk. Az én Babám marad örökre!

– írta a gyászoló édesanya.

A realitysztár családja egy Whatcom Community Foundation nevű alapot is létre hozott azzal a céllal, hogy forrásokat biztosítson a krízishelyzetben lévő diákok megsegítésére.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy a 80-20-55-20 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok