Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a dílert, aki Berki Krisztiánnak drogot adhatott

2022. május 11., szerda 13:41

A rendőrség előállította azt a dílert, aki a gyanú szerint drogot adhatott Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi lakásának teraszán.

Mint ismert, a május 6-án reggelre elhunyt médiasztár halálának körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség, miután az otthonában kábítószergyanús anyagot találtak. A 24.hu értesülései szerint kokain és marihuána is volt a helyszínen.

A portál megkeresésére a BRFK arról tájékoztatott, hogy a május 6-án kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárás keretében a nyomozók

május 10-én elfogtak egy feltételezett drogkereskedőt Vecsésen, akit a kihallgatása után őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását.

A 42 éves férfi lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, továbbá kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót is lefoglaltak. A 24.hu információi szerint a folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves budapesti férfit is kihallgattak – tőle marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat és teljesítményfokozó szereket foglaltak le. A portál úgy tudja, az ügyben további gyanúsítások várhatók.

A péntek reggelre elhunyt médiasztár halálának okát hivatalosan még nem közölték a hatóságok. A lakásán talált kábítószergyanús anyag miatt indított büntetőeljárás ellenére Berki Krisztán édesanyja szerint kizárt, hogy a fia drogozott volna, amikor a kislánya vele volt.

(Borítókép: Berki Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok