Index Vakbarát Hírportál

Rádiósként debütál Puskás-Dallos Peti

2022. május 11., szerda 09:56

A Manna FM fenntarthatósági magazinműsorához igazolt a színész-énekes.

Rádiós műsorvezetőként is bemutatkozik a Biebers együttes frontembereként és az X-Faktor mentoraként is ismert Puskás-Dallos Peti. A zenész-színész Novák Zsombor társaságában a Greendex Holnapután című fenntarthatósági magazinműsorát vezeti majd a 98.6 Manna FM-en.

Az erről szóló közlemény szerint a két műsorvezető, Puskás-Dallos Péter és a Greendex újságírója inspiráló személyes történeteket igyekszik majd bemutatni, illetve ismeretterjesztő riportokat, valamint hazai jövőbemutató projekteket, eseményeket, termékeket és ügyeket ismertet meg az adásokban a hallgatókkal.

Az elmúlt években megszaporodtak a környezetünk válságáról szóló hírek. Azt valljuk, hogy a klímaszorongás, amelyet a tehetetlenség érzése szül, sok esetben károsabb, mint az egyének felelőtlensége. Épp ezért a Greendex szerkesztősége a heti adások tematikájának összeállítása során a tárgyilagos tájékoztatást tartja minden esetben szem előtt, mindezt hiteles szakemberek megszólaltatásával. A műsor által szeretnénk a hallgatókat informálni és mindennapi cselekvésre ösztönözni, és közben hasznos információkkal és praktikus tanácsokkal ellátni őket

– idézi a közlemény Novák Zsombort. 

Puskás-Dallos Petiről nem titok, mennyire nyitott a környezetvédelmi témákra, jó pár éve aktivistaként is tevékenykedik. Elmondása szerint főleg azért kíváncsi a szakértők véleményére, hogy legyen tudományos háttere is annak, amit csinálnak, és ne csak mutogassanak és vádaskodjanak.

Rengeteg nyomasztó témáról is szó esik majd, de a beszélgetések vége mindig az, hogy alapvetően még mindenre van megoldás, mindenre adott a technika, csak a felfogásunkat, a gondolkodásunkat kell átalakítani

– fogalmazott a színész-zenész, hozzátéve: bár nem vezetett még rádióműsort, már most nagyon élvezi, Novák Zsombor pedig igazi támasza az adásokban. Míg a Greendex újságírója pontosan látja, mi érdekli a közönséget, Puskás-Dallos laikusként igyekszik majd faggatózni.

Próbálom kihúzni a szakértőkből, hogy mit lehet tenni, hogy jobb hely legyen a világ. Remélem, a kettősünk nagyon jó kombináció, és a műsor sokak számára hasznos lesz.

Holnapután – a Greendex fenntarthatósági magazinműsorát vasárnaponként 11 órától hallgathatja a 98.6 Manna FM-en.

(Borítókép: Puskás-Dallos Peti. Fotó: Panamy)

Rovatok