Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett Naomi Judd, a country nagyasszonya

2022. május 12., csütörtök 15:59

Az énekesnő halálának részleteit a lánya osztotta meg az egyik reggeli műsorban, miszerint fejlövés által okozott sérülés miatt vesztette életét.

Ahogy arról a korábbiakban beszámoltunk, a népszerű countryénekesnő, Naomi Judd halálát lánya jelentette be április 30-án, ám egészen idáig nem lehetett tudni pontos részleteket az esettel kapcsolatban. A zenész lánya, Ashley azonban csütörtök reggel a Good Morning America című reggeli műsorban számolt be arról, miként hunyt el az édesanyja. Elmondása szerint a család bízta meg azzal, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a történtekről.

Fegyvert használt, lőfegyvert

– jelentette ki Ashley, továbbá azt is hozzátette, kezdetben féltek megosztani ezt az információt, ám azért teszi meg, hogy felhívja a figyelmet a mentális betegségekre, amelyeket nem szabad félvállról venni. 

Mint kifejtette, bár édesanyja tudta, hogy sokan állnak mellette, a benne dúló harcok végül odáig vezettek, hogy kárt tett magában. Hozzátette: hogy mekkora volt a baj, azt jelzi az is, hogy még azelőtt vetett véget az életének, hogy bekerült volna a Country Hírességek Csarnokába, amire minden bizonnyal repesve várt. A betegség viszont annyira a hatalmába kerítette, hogy nem látott más kiutat, és a halált választotta – írja a Pagesix.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentő felületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót! Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

(Borítókép: Naomi Judd 2017. november 15-én. Fotó: Jason Davis / Getty Images for SiriusXM)

Rovatok