Index Vakbarát Hírportál

Berki Mazsi: A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan Berki Krisztián-os

2022. május 19., csütörtök 08:31

Az özvegy a minap számolt be arról, hol és mikor kísérik utolsó útjára Berki Krisztiánt, azonban most újabb részletekkel szolgált a szertartással kapcsolatban.

Ahogy arról a korábbiakban beszámoltunk, 41 éves korában hunyt el Berki Krisztián, akire előző kapcsolatából született kislánya, Nati talált rá. Hogy pontosan mi is volt a halála oka, arról egyelőre semmit nem lehet tudni.

A rendőrség korábbi közlése szerint Berki mellett kábítószergyanús anyagot találtak, amivel összefüggésben az ügyészség letartóztatási indítványt nyújtott be K. István ellen, aki a gyanú szerint drogot adhatott el neki, ám azóta már elengedték őt a hatóságok.

Mint arról Berki Mazsi a minap beszámolt, férje temetésére a Farkasréti temetőben kerül sor május 26-án, és hozzátette, arra kér mindenkit, hogy fehér ruhában érkezzen. Az özvegy a Borsnak további információkat is elárult a szertartással kapcsolatban. Kijelentette, gondoskodtak arról, hogy az érkező virágokat tudják fogadni.

Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztián-os, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra

– fejtette ki Berki Mazsi.

(Borítókép: Berki Krisztián és Berki Mazsi 2020. március 6-án. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok