Index Vakbarát Hírportál

Madonna nagy meglepetést szerzett egy főiskolai ballagáson

2022. május 25., szerda 21:34

Madonnát az első sorban látták a londoni Central Saint Martins (CSM) diplomaosztó divatbemutatóján.

A tekintélyes művészeti iskola, amely híres tervezők, Alexander McQueen, John Galliano, Stella McCartney és Phoebe Philo tervezőiről ismert, a londoni Kings Cross negyedben tartotta éves bemutatóját, ahol a diákok barátokból, családtagokból, vásárlókból és divatszerkesztőkből álló közönség előtt mutatták be diplomamunkáikat. Madonna egy szegecses bőrdzsekiben érkezett.

A kifutón a politikai és a futurisztikus témák között is volt választék, az egyik tervező pedig 3D-s QR-kódokat küldött végig a kifutón. A beolvasás után a felhasználókat egy speciálisan kifejlesztett Instagram-szűrőhöz vezették, amelyen a tervek 3D-s megjelenítését láthatták. Egy másik megjelenés egy átlátszó terhes hasat ábrázolt.

A L'Oréal Professionnel ismét együttműködött az egyetemmel a Young Talent Award (Fiatal tehetségek díja) felajánlásában, amely évente három végzősnek ítél pénzjutalmat. A korábbi nyertesek között Grace Wales Bonner és Richard Quinn tervezők is szerepeltek.

Idén Alice Morell Evans kötöttáru-tervező kapta a fődíjat szoborszerű horgolt darabjaiért. A második helyezettek között volt Emil Dernbach nőiruha-tervező és Diana Sträng divattervező, aki marketing szakon is végzett – írja a CNN.

Madonna fia is a főiskolán tanul

Madonna már korábban is kapcsolatban állt a főiskolával, Rocco Ritchie, Madonna fia jelenleg képzőművészetet tanul a Central Saint Martinsban. 

A legendás énekesnő és a rendező, Guy Ritchie 18 éves gyermeke 2019-ben kezdte meg a tanfolyamot, és inkább Londonban maradt, mint hogy New Yorkban tanuljon.

(Borítókép: Madonna a londoni Central Saint Martins (CSM) diplomaosztó divatbemutatóján 2022. május 24-én Londonban, Angliában. Fotó: David M. Benett / Dave Benett / Getty Images)

Rovatok