Index Vakbarát Hírportál

„Bíróságilag” kitiltották Bodrogi Gyulát

2022. június 7., kedd 07:52

A Kossuth-díjas színész jelenleg is otthonában lábadozik, aki az elmúlt hetekben kétszer is kórházba került. Az eset után próbál a pihenésre koncentrálni, de a megkeresésekre így is nehezen tud nemet mondani.

A nemzet színészét múlt héten engedték haza a kórházból, miután a bevizesedett tüdeje miatt mentő szállította a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. Jó hírek érkeztek róla azóta, a színész pedig fejben már a következő fellépését tervezi.

Állapota ugyan sokáig aggodalomra adhatott okot, a színművész már jól van, és igyekszik visszatérni a mindennapi teendőihez, ugyanis ritkán fordul elő, hogy nincs semmi dolga.

Az időmet nem én osztom be. Mindig valami megkeresés, felkérés szabja meg, hogy mit csinálok. Ami nem ellenszenves, arra igent mondok. Nem is tudom, mondtam-e már nemet. Fizikailag egész jól érzem magamat, a szellemit pedig jobb, ha mások ítélik meg

– nyilatkozta Bodrogi a Blikknek.

A színművész mindennapi feladatai mellett a konyhát és a főzést messziről elkerüli, noha nem azért, mert néha nem lenne kedve főzni, csupán párja, Angéla kitiltotta a konyhából.

A kettőnk főzése között van egy óriási különbség. Mindketten jó ízűeket készítünk, viszont ha Angéla főz, a konyha ugyanolyan rendben lesz utána, mint előtte volt, nálam viszont egymás hegyén-hátán vannak az edények. A rendcsinálás az ő dolga, ezért ebből az következett, hogy „bíróságilag” kitiltott a párom a konyhából

– ecsetelte, majd hozzátette, hogy vannak olyan pillanatok, amikor rájönne a főzés, de akkor van egy stop, amikor belátja, hogy jobb, ha nem.

(Borítókép: Bodrogi Gyula. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok