Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber kilenc nyári koncertjét elhalasztotta

2022. június 17., péntek 12:53

Justin Bieber a közeljövőben lévő fellépései elhalasztása mellett döntött, hogy az egészségére tudjon koncentrálni.

Justin Bieber alig egy hete jelentette be közösségi oldalán, hogy Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami a fél arca lebénulásával járt. A legyengült immunrendszer miatt kialakuló betegséget, amelyet a varicella zoster herpeszvírus okoz, igen komolyan kell venni, mivel akár maradványtünetei is lehetnek. Ahogy arról az énekes beszámolt, szeretne a pihenésre koncentrálni, hogy mihamarabb felépülhessen, így el kell halasztania néhány koncertjét.

Azt ugyan eddig nem lehetett tudni, pontosan mely fellépésekről is van szó, ami azért lényeges, mivel Bieber nemcsak augusztusban érkezik a Sziget fesztiválra, hanem a jövő év elején is lesz Budapesten egy arénás koncertje. A turnéja Instagram-oldalán megjelent legfrissebb közlemény azonban választ ad a kérdésekre.  

Justin mihamarabbi felépülése érdekében el kell halasztanunk a júniusi és a júliusi amerikai turnéidőpontokat. Justin a legjobb orvosi kezelésben részesül, és várja, hogy ismét útra kelhessen, és találkozhasson a rajongóival a tengerentúlon a nyár végén

– olvasható a bejegyzésben.

A közlemény értelmében így összesen kilenc koncert kerül elhalasztásra. Utoljára június 5-én állt színpadra Detroitban, ám két nappal később az ohiói Torontóban tartott fellépését már elhalasztotta, ahogy a többi amerikai időpontot is. A hivatalos oldalán fellelhető információk szerint legközelebb július 31-én lép fel az olaszországi Luccában, tehát az európai turnéállomások, egyelőre úgy tűnik, hogy megmenekülnek, köztük a magyarországi fellépés is. Már ha sikerül felgyógyulnia a betegségből.  

(Borítókép: Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA)

Rovatok