Index Vakbarát Hírportál

Újra apa lesz Klausmann Viktor

2022. július 14., csütörtök 09:50

A Szerencsekerék egykori házigazdája harmadjára néz apai örömök elé. Elmondása szerint nagy adrenalinlöketet adott neki, hogy ismét gyermeke fog születni.

A műsorvezető nyaranként domonyvölgyi ingatlanába költözik át, hogy ott töltse a meleg hónapokat, ám ez idő alatt sem tétlenkedik, strandvezetőként dolgozik, és egész családja segíti őt a munkában. Mint arról Klausmann beszámolt a Best magazinnak, lánya, a 13 éves Tamara, illetve fia, a 16 éves Dominik is dolgoznak már, előbbi például a pénztárban segédkezik. Lányával kapcsolatban emellett hozzátette, engedi, hogy önálló legyen, és nagy segítséget jelent a számára, hogy sok barátja él a közelben, akiket már kiskora óta ismer, így nem unatkozik.

Klausmann azonban a lapnak azt is elmondta, hamarosan már nem két-, hanem háromgyermekes apukának mondhatja magát. Kedvese, Niki ugyanis állapotos.

Nikivel 8 éve ismerjük egymást. Adott nekem jeleket, hogy ő azért nem engedné el ezt a dolgot. Azt mondtuk, legyen baba, ez még belefér korban nekem is

– tette hozzá a műsorvezető, illetve megjegyezte, hiányzik neki a babaillat, mivel utoljára 13 évvel ezelőtt élt át ilyet. Mint mondta, későn kezdett bele az apaságba, de úgy érzi, belejött.

Semmi más nem jelent annyi energiát egy ember életében, mint egy gyerek. Úgy éreztem, ez egy olyan adrenalinlöketet ad, amit szeretnék még megkapni az élettől

– jelentette ki.

Rovatok