Index Vakbarát Hírportál

Curtis ismét az utolsó pillanatban mondta le koncertjét

2022. július 17., vasárnap 12:03

Ismét külön utakon jár Majoros Péter és Széki Attila. A két énekes az után határozott így, hogy Curtis nem jelent meg egy koncerten Villányban. Most újabb fellépést mondott le a rapper.

Épp egy hete, hogy nem állt színpadra Curtis Majkával Villányban, most pedig újabb fellépését mondta le az énekes. A villányi koncert után Majoros Péter a Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, hogy Curtisszel különválnak útjaik.

Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno... De rendbe rakom magam

– írta akkor Széki Attila a Facebook-oldalán.

Mint kiderült, Curtis a Monorierdőn megrendezett falunapon lépett volna fel szombaton, azonban az utolsó pillanatban lemondta a koncertet.

Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük. Az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek

– mondta a szervező a színpadon állva a Story szerint. A szervezők Varga Márkot, azaz G.w.M-et, Kulcsár Edina jelenlegi párját kérték meg, hogy mentse meg az estét.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a koncert miért maradt el, de a rapper korábban határozottan tagadta, hogy visszaesett volna. Elmondása szerint nem küzd drogproblémákkal, mint 2008-ban.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok