Index Vakbarát Hírportál

Ben Affleck és Jennifer Lopez összeházasodott

2022. július 18., hétfő 08:38

Jennifer Lopez és Ben Affleck szombaton késő este egy Las Vegas-i autós kápolnában házasodtak össze, és ezzel egy olyan kapcsolat csúcsosodott ki, amelynek híre két évtizeden át számos bulvárlap címlapját uralta.

Mint arról korábban az Index is több ízben beszámolt, Jennifer Lopez és Ben Affleck egymásra találása óta boldogabb, mint valaha. Az Index áprilisban jelentette a hírt, hogy a pár húsz év után ismét eldöntötte, hogy összeköti az életét. Az első eljegyzésüket felbontották, a második eljegyzés pedig az oltárhoz vezetett.

Jennifer Lopez vasárnap jelentette be házasságukat a rajongóinak szóló hírlevelében, az On the J Lo-ban, „Megcsináltuk” címmel. Lopez eredetileg áprilisban ugyanebben a hírlevélben hozta nyilvánosságra eljegyzésüket.

A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves, és kiderült, hogy a szerelem türelmes. Húsz évet várt

– írta az üzenetben, Jennifer Lynn Affleck aláírással.

Bluetoothos hangszóró játszotta a bevonulózenét

Az énekesnő a Guardian szerint azt írta, hogy a pár szombaton Las Vegasba repült, négy másik párral együtt álltak sorba az engedélyért, és nem sokkal éjfél után házasodtak össze a Little White Chapelben, egy kápolnában. Lopez elmondta, hogy egy bluetoothos hangszóró játszotta le a rövid menetelésüket kísérő zenét az oltárhoz.

Igaza van annak, aki azt állítja, hogy minden, amire szükséged van, az a szerelem. Annyira hálásak vagyunk, hogy ezt bőségesen megkaptuk, egy új csodálatos családot öt csodálatos gyermekkel, és egy olyan közös életet, amire még soha nem vártunk ennyire, hogy elkezdjük

– írta Jennifer Lopez. Hozzátette, ha elég türelmesen vár az ember, akkor „talán élete legszebb pillanatát egy Las Vegas-i autós átjáróban találja meg hajnali fél egykor, a szerelem alagútja autós átjáróban, a gyerekeiddel és azzal, akivel örökké együtt leszel. A szerelem nagyszerű dolog, talán a legjobb dolog és érdemes várni rá”.

Új névvel új élet kezdődik

Esküvőjük híre először vasárnap terjedt el, miután a nevadai Clark megye jegyzői hivatala nyilvánosságra hozta, hogy a pár megkapta a házassági engedélyt, amelyet szombaton dolgoztak fel. A házassági engedély beadványából kiderült, hogy Lopez a Jennifer Affleck nevet vette fel.

Az 52 éves Jennifer Lopez és a 49 éves Ben Affleck a 2000-es évek elején jártak együtt korábban, ami a „Bennifer” becenevet szülte, majd tavaly újraélesztették románcukat. Együtt szerepeltek a 2003-as Gigli és a 2004-es Jersey Girl című filmekben. Ez idő tájt eljegyezték egymást, de soha nem házasodtak össze, a „túlzott médiafigyelemre” hivatkozva egy nyilatkozatban bejelentették, hogy elhalasztják az esküvőt, mielőtt szakítottak.

Ben Affleck 2005-ben vette feleségül Jennifer Garnert, akivel három közös gyermekük van. Ők 2018-ban váltak el.

Jennifer Lopez korábban háromszor volt házas. Rövid ideig, 1997–1998 között Ojani Noa, 2001–2003 között pedig Cris Judd felesége volt. Marc Anthony énekessel 2004-es esküvője után egy évtizedig voltak házasok, és 14 éves ikreik vannak.

Arról, hogy a házaspár szeretne-e közös gyermeket vállalni, az Index itt írt.

(Borítókép: Rich Fury / WireImage / Gettí Images)

Rovatok