Index Vakbarát Hírportál

Megtörte a csendet Ricky Martin, a zene segít neki a gyógyulásban

2022. július 22., péntek 17:52

Ricky Martin először szólalt meg azóta, hogy ejtették azt az ügyet, amelyben unokaöccse azt állította, hogy szexuális kapcsolatban állt az énekessel, és ezt követően zaklatta őt.

Ricky Martin fájdalmasnak és pusztítónak nevezte a vádakat. Az 50 éves énekes egy kanapén ülve, öltönyben és nyakkendőben mondta egy videóban: „Azért állok ma a kamerák elé, mert tényleg beszélnem kell, hogy elkezdjem a gyógyulási folyamatomat”.

Elmondta, hogy nem engedték neki, hogy nyilvánosan beszéljen, amíg az ügy nem oldódik meg.

Pusztító vádakra reagált 

Ricky Martin ezután közvetlenül 21 éves unokaöccséhez szólt:

Örülök, hogy bebizonyosodott, hogy ezek az állítások hamisak, de megmondom az igazat, ez nagyon fájdalmas volt – ez pusztító volt számomra, a családom és a barátaim számára. Senkinek sem kívánom ezt.

Hozzátette, „annak a személynek, aki ezt az ostobaságot állította, a legjobbakat kívánom, és azt kívánom, hogy találja meg a segítséget, hogy egy új életet kezdhessen, ami tele van szeretettel, igazsággal és örömmel, és ne bántson senki mást”.

Elmondta, hogy leginkább a gyógyulásra koncentrál, és a zene segít neki túljutni a kellemetlen eseten. 

Alig várom, hogy újra színpadra álljak. Alig várom, hogy újra a kamerák előtt álljak és szórakoztassak, amihez a legjobban értek

fogalmazott Ricky Martin a Sky News szerint.

Csütörtökön egy Puerto Ricó-i bíróság feloldotta a Livin' La Vida Loca énekese elleni távoltartási végzést. Ricky Martin Los Angelesből jelent meg a meghallgatáson. Az ideiglenes végzést az unokaöccse kérte, miután családon belüli erőszak miatt panaszt tett, amelyben azt állította, hogy félti a biztonságát, mert Ricky Martin nem volt hajlandó elfogadni a döntését, hogy véget vet egy romantikus kapcsolatnak, és továbbra is hívogatta őt, és az otthona előtt lézengett.

Az énekes 2017 óta él házasságban Jwan Yosef szír-svéd festőművésszel, a pár Puerto Rico északi parti Dorado városában él két gyermekükkel.

(Borítókép: Mike Windle / Getty Images / iHeartMedia)

Rovatok