Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt egy stábtag: Curtis azt érezte, nem kapja meg a kellő elismerést

2022. július 30., szombat 11:09

Megszólalt egy stábtag a Majoros Péter és Széki Attila között lévő feszültségről. Szerinte már rég nem volt rendben a szerzőpáros kapcsolata. Curtis azt érezte, nem kapja meg a kellő elismerést.

Mint arról korábban beszámoltunk, Curtis hosszú hallgatás után beszélt zenésztársával, Majkával való kapcsolatáról, magánéleti problémáiról és szerelmi életéről is. Széki Attila a Borsnak azt mondta, megelégelte a másodhegedűs szerepét, ezért döntött úgy, hogy ismét külön folytatja zenei pályafutását.

Az interjú megjelenését követően nem sokkal Majka a közösségi médiában reagált Curtis nyilatkozatára. Azt írta, sokat gondolkodott azon, hogy ezek után mit lehet mondani, végül arra jutott, felesleges részletezni a történteket, az idő majd rendbe teszi a dolgokat. A Blikk viszont úgy tudja, Majkát megviselték zenésztársa mondatai. Egy stábtag szerint inkább nem beszélnek a történtekről, mivel nem akarják, hogy nehezebb legyen a rappernek.

A munkatárs kiemelte, nem csak Majoros Péternek, hanem az egész csapatnak csalódás, ahogy Curtis viselkedik. Azt pedig nehezen képzeli el, hogy lehet-e visszaút Attila számára ebből a szituációból. Ugyanakkor azt sem titkolják, már régóta feszült volt a helyzet a páros között. Legutóbb például kétmillió forint elosztása miatt lehettek problémáik.

Egy ideje nagyobb szeletet szeretett volna a tortából

– fogalmazott a stábtag, hozzátéve: pedig anyagilag nem lehetett oka panaszra, mégsem érezte, hogy kellő elismerést kap.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok