Index Vakbarát Hírportál

Kocsmárost keres II. Erzsébet királynő

2022. augusztus 10., szerda 05:48

Kocsmárost keres Sandringham Estate birtokára II. Erzsébet brit uralkodó. Az uralkodásának 70. évfordulóját ünneplő királynő kocsmává alakít egy korábban klubhelyiségként működő részleget.

Újragondolja Sandringham Estate nevű rezidenciáját – az egykori klubból éttermet és kocsmát csinál – II. Erzsébet királynő. A brit uralkodó a napokban tett közzé egy álláshirdetést, miszerint a tervei megvalósításához kocsmárost keres. 

A rezidencia egyébként 1862 óta van az uralkodói család birtokában, azonban azóta jelentős átalakulásokon ment keresztül. Nemrég új termékek forgalmazására használták, többek között gint, különböző söröket és fűszereket lehetett kapni benne. A korábban klubként üzemelő helyiséget pedig még 2020-ban zárták be, a koronavírus-járvány kitörése miatt. A taglétszám csökkenése okán pedig úgy döntöttek, nem nyitják újra. 

A Foodandwine azt írta, az új bérlőnek sok feladata akad majd az étterem és pub kialakításával, mivel olyan tervvel kell rendelkeznie, ami magában foglalja a helyi közösséggel való együttműködést, és fenn kell tartania minden lényeges helyiséget. 

(Borítókép: Jane Barlow/WPA Pool/Getty Images)

Rovatok