Index Vakbarát Hírportál

Az életéért küzdenek, kómába esett a Bűbájos boszorkák színésznője

2022. augusztus 11., csütörtök 17:38

Kritikus az állapota, agyhártyagyulladással kórházba került és kómában fekszik a többek között a Bűbájos boszorkák, A rezidens és a Beverly Hills 90210 sorozatban feltűnt színésznő, Denise Dowse.

A 64 éves sorozatszínésznőt azt követően szállították kórházba, hogy agyhártyagyulladást kapott, jelenleg kómában fekszik, az orvosok az életéért küzdenek – számolt be az aggasztó hírekről Instagram-oldalán Dowse testvére, Tracey.

A nő posztjában azt írja, rendkívül nehéz megszólalnia, és magánszemélyként nem is szeret a nyilvánossághoz fordulni, de most hatalmas segítségre és mindenki imájára szükség van ahhoz, hogy testvére felgyógyuljon. 

Kedves családtagok és barátok! Ahogy sokan láthattátok, a posztjaim mindig is pozitívak voltak. Igyekszem nem csüggedni, és szeretném mindig támogatni azokat, akiknek szükségük van rá. Magánszemélyként élem az életem, szóval ez most elég nehéz nekem. Támogatást és imádságot szeretnék kérni tőletek a testvéremnek, az egyetlen közeli családtagomnak, Denise Dowse-nak, aki jelenleg agyhártyagyulladás miatt kómában fekszik a kórházban. Az orvosai egyelőre nem tudják, mikor fog felébredni, nem mesterségesen idézték elő a kómát. Ő remek színész és rendező, aki előtt még hosszú évek állnának a szakmában

– írta posztjában Tracey.

Denise Dowse leghíresebb szerepe Mrs. Yvonne Teasley eljátszása volt a Fox csatorna sorozatában, a Beverly Hills 90210-ben, de feltűnt a Bűbájos boszorkák, A rezidens, A mentalista vagy a Dr. Csont című sorozatban is.

(Borítókép: Denise Dowse 2017. november 5-én Los Angelesben. Fotó: Greg Doherty / Getty Images)

Rovatok