Index Vakbarát Hírportál

Elítélték Britney Spears exférjét

2022. augusztus 13., szombat 09:34

Egy férfit, aki egykor rövid ideig Britney Spears férje volt, elítéltek súlyos birtokháborításért és testi sértésért a popsztár júniusi esküvőjén.

A 40 éves Jason Alexander a kaliforniai bíróságon nem ismerte el a két vétség elkövetését – jelentette be csütörtökön a Ventura megyei ügyészség. A megyei bíró 64 nap börtönbüntetésre ítélte Britney Spears volt férjét birtokháborítás miatt, amelyet már letöltött. Az ügyészek ejtették a zaklatás bűntettének és a garázdaság vétségének vádját.

Britney Spears június 9-én házasodott össze régi barátjával, Sam Asgharival a kaliforniai Thousand Oaksban lévő otthonában, több tucat sztárvendég, köztük Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton és Madonna előtt.

Az ajtó előtt várta a hálószobája előtt

Jason Alexander, Britney Spears gyerekkori barátja, akivel 2004-ben kevesebb mint három napig voltak házasok, a szertartás előtt hívatlanul jelent meg a házban, miközben az Instagramon élőben közvetített. Az előzetes meghallgatáson tett vallomás szerint bejutott a házba, és felment Britney Spears hálószobájának zárt ajtaja elé, mialatt a nő bent készülődött az esküvőjére.

Jason Alexander nem volt hajlandó elhagyni az ingatlant, akkor sem, amikor felszólították rá, helyette megütött egy biztonsági őrt, aki megpróbálta eltávolítani a helyszínről, és a Bloomberg szerint megrongálta az egyik ajtót.

A bíró távoltartási végzést rendelt el, ami szerint 100 méternél nem kerülhet közelebb az énekesnőhöz vagy a biztonsági őrhöz. Alexander ügyvédje, Sandra Bisignani korábban azt mondta a bíróságon, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a férfinak bármilyen szándéka lett volna Britney Spears bántalmazására. Az énekesnő ügyvédje nem kívánt nyilatkozni.

(Borítókép: Jason Alexander 2006. március 3-án. Fotó:  Rena Durham/KPA/ZUMA Press)

Rovatok