Index Vakbarát Hírportál

Egy egész nap a Halott Pénzre épül idén a Strandon

2022. augusztus 15., hétfő 17:24

A MOL Nagyon Balaton podcast mai adásában a Strand Fesztivál kerül terítékre, amelyről Lobenwein Norbert fesztiváligazgatóval és a Halott Pénz frontemberével, Marsalkó Dáviddal beszélget Ördög Nóra és Till Attila.

2022-ben májustól szeptemberig húsz nagyobb esemény tartozik a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozatába, amelyeket a kulisszatitkokon keresztül próbálnak körbejárni a podcast műsorvezetői. Ördög Nóra elárulta: ezek közül a Strand Fesztivál az egyik nagy kedvence, amit Lobenwein Norberttel és a rendezvény idei fellépői közül Marsalkó Dáviddal jól át is beszéltek. 

A Strand, amelyet idén augusztus 18. és 21. között tartanak, egy igazi jó hangulatú, családi fesztivál, amely ugyanazon a helyszínen zajlik Zamárdiban, mint a Balaton Sound. Lobenwein Norbert szerint a cél, hogy azoknak, akik keveset járnak a Balatonra, netán csak egy hétre tudnak lejönni, olyan nyaralást tudjanak nyújtani, amely tele van koncertekkel, miközben a tó partján pihenhetnek – emiatt lehet egy kicsit családiasabb feelingje a dolognak. A rendezvényen egyébként a zenei produkciók mellett napközben is szerveznek egy csomó programot, idén először például podcastfesztivállal is készülnek. 

A mostani Strand egyik újdonsága, hogy szerveznek egy Halott Pénz Fesztivált – fesztivált a fesztiválban –, amely egy napig fog tartani. Erre az alkalomra a zenekar egy különleges műsorral készül, tulajdonképpen a Budapest Parkban tartott bulijuk fesztiválos verziójára lehet számítani. 

Ez az egyik kedvenc fesztiválunk, most a zenekar nevében is beszélhetek, szerintem nem véletlen, hogy úgymond megtalálta egymást ez a két dolog

– mondta Marsalkó Dávid, hozzátéve: az egész ötlet Lobenwein Norbert fejéből pattant ki, s bár egyáltalán nem arról van szó, hogy minden róluk szól majd ezen a napon, de az összes részletében benne lesznek.

A beszélgetésből mindemellett az is kiderül: 

Podcastsorozatunk egészen augusztus végéig hétről hétre mutatja be a Balaton legfontosabb programjait, tartsanak velünk legközelebb is!

Rovatok