Index Vakbarát Hírportál

Kiszivárgott az FBI dokumentuma, így esett egymásnak Brad Pitt és Angelina Jolie

2022. augusztus 19., péntek 10:23

Az FBI dokumentumainak kiszivárogtatása, melyek részletesen leírják Brad Pitt és Angelina Jolie állítólagos veszekedését egy magánrepülőgép fedélzetén, „nem szolgál más célt, mint a fájdalom okozását” – állítja egy Brad Pitthez közel álló forrás.

A nemrég nyilvánosságra került dokumentumok Angelina Jolie részletes beszámolóját tartalmazzák Brad Pitt állítólagos kirohanásáról, amely a 2016. szeptember 14-én Franciaország és Los Angeles között közlekedő repülőút 90 percében történt.

Egy Brad Pitthez közel álló forrás azt mondta az Independentnek, hogy Angelina Jolie csapata áll a kiszivárogtatás mögött. Hozzátette, hogy mindkét fél közel hat éve rendelkezik ezekkel az információkkal, és már korábbi jogi eljárásokban is felhasználták azokat, így azok kiszivárogtatása „nem szolgál más célt, mint a fájdalom okozását”.

Angelina Jolie ezek után adta be a válókeresetet

Az iratok szerint Jolie azt mondta az FBI-nak, hogy Pitt kiabált vele, megragadta a fejénél fogva, megrázta, nekilökte a fürdőszoba falának, és többször megütötte a repülőgép mennyezetét. Továbbá azt is hozzátette, Brad Pitt több alkoholos italt is fogyasztott a repülőút alatt, és sört öntött Jolie-ra. Az incidens kivizsgálását követően nem emeltek vádat.

Jolie szeptember 19-én adta be a válókeresetet, és a válási beadványaiban a különválás dátumaként szeptember 15-ét, a repülőgépes incidens utáni napot tüntette fel. Azóta számos bírósági ügybe keveredtek, többek között a hat gyermekük – akik közül hármat örökbe fogadtak – felügyeleti jogával kapcsolatban is pereskedtek. 

(Borítókép: Brad Pitt és Angelina Jolie 2014. május 8-án Londonban. Fotó: Fred Duval / FilmMagic)

Rovatok