Index Vakbarát Hírportál

Férjhez ment Hosszú Katinka

2022. augusztus 22., hétfő 19:38

Összeházasodott egymással Hosszú Katinka és Gelencsér Máté. A sportolók a szentendrei Skanzenben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Az esküvőre több sztárpár is érkezett. Hosszúékkal együtt ünnepelt többek között Tóth Gabi és Iszak Eszti is.

Hosszú Katinka világbajnok úszó és edzője, Gelencsér Máté hétfő kora este mondta ki a boldogító igent. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó és modellként is dolgozó párja Szentendrén, a Skanzenben, Magyarország legnagyobb szabadtéri néprajzi múzeumában kötötte össze az életét.

A friss házasok 2019 óta alkotnak egy párt, az eljegyzésükre pedig másfél év után került sor, 2022 januárjában. Hosszú Katinka akkor még arról mesélt, hogy nincs meg az esküvői ruhája, de abban biztos, hogy „gyönyörű, letisztult és elegáns” lesz. 

A 36 éves Gelencsér Máténak és a 33 éves Hosszú Katinkának ez már a második házassága. A kiküldött meghívókon arra kérték a násznépet, hogy tartsák titokban az esküvő részleteit, valamint képet sem tehetnek közzé a nagy napról a közösségi médiában. A Blikk ennek ellenére több vendéget is lefotózott. 

Több sztárpár is érkezett

Együtt ünnepelt az ifjú arával és újdonsült férjével többek között Gyurta Dani és Iszak Eszti, Kemény Dénes és felesége, Verrasztó Evelin és Verrasztó Dávid, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, Szabó Szebasztián úszó és barátnője, Wladár Sándor, az Úszószövetség elnöke, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István is. 

(Borítókép: Hosszú Katinka. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok